Στη μεγάλη οθόνη και σε έναν από τους δημοφιλέστερους ρόλους του - που τον καθιέρωσαν - επιστρέφει ο αυστριακής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός και πολιτικός, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια αποκάλυψε ότι θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία «Terminator» του παραγωγού Ντέιβιντ Έλισον. Ο 66χρονος Σβαρτζενέγκερ αποκάλυψε την είδηση κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο Λονδίνο για τη νέα του ταινία «The Last Stand». Οι παραγωγοί προσέλαβαν ήδη δύο σεναριογράφους για να γράψουν τη πλοκή του νέου «Εξολοθρευτή». Πρόκειται για την παραγωγό του «Avatar», Λέτα Καλογρίδη και τον σεναριογράφο του «Drive Angry», Πατρίκ Λυσιέ. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν η νέα ταινία θα επικεντρωθεί στην οικογένεια Κόνορ, όπως γινόταν μέχρι στιγμής.

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ πρωταγωνίστησε στο ρόλο του «Terminator» του Τζέιμς Κάμερον το 1984, το 1991 στο «Terminator 2: Judgement Day» και το 2003 στο «Terminator 3: Rise of the Machines».
Από τις συγκεκριμένες ταινίες καθιερώθηκαν οι ατάκες «I 'll be back» και «Hasta la vista, baby», οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν και σε άλλες ταινίες του Σβαρτζενέγκερ. Με την εκλογή του ως κυβερνήτη της Καλιφόρνιας απέκτησε τα παρατσούκλια «Conan The Republican» και «The Governator». Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai