Τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Facebook!

Εταιρεία τηλεπικοινωνιών, θυγατρική της France Telecom, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προσφέρει στους χρήστες το...«Party Call», μια υπηρεσία «κοινωνικών κλήσεων» μέσω του Facebook.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές αλλά και για σταθερούς υπολογιστές και θα επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων, ακόμα και ομαδικών, χωρίς να είναι απαραίτητο οι χρήστες να γνωρίζουν τον τηλεφωνικό αριθμό των άλλων χρηστών.

Η συμφωνία της εταιρείας με το Facebook ανακοινώθηκε στο «Hello», ένα κοινό event της εταιρείας και της France Telecom.

Το Party Call χαρακτηρίστηκε από την εταιρία ως «η συνεργασία με το Facebook που θα συστήσει στα κοινωνικά δίκτυα ένα νέο εργαλείο επικοινωνίας, με την πρώτη υπηρεσία τηλεδιάσκεψης να παρουσιάζεται το καλοκαίρι του 2013».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας δήλωσε πως η νέα υπηρεσία αρχικά θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία και στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την ανταπόκριση του κοινού, σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλες χώρες του πλανήτη.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου του Facebook δήλωσε πως «η διοίκηση του Facebook είναι πολύ χαρούμενη που, μέσα από τη συνεργασία της με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών, θα βοηθήσει στην εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών, όπως έχει ήδη κάνει με τα παιχνίδια, τη μουσική, τα βίντεο και με πολλές άλλες online υπηρεσίες». Real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai