Διαπίστωσαν ότι είναι αδέλφια από ... τύχη!

Μοιάζουν τόσο πολύ που θα μπορούσαν να είναι αδέρφια… Και πράγματι είναι! Το διαπίστωσαν τυχαία δύο αγόρια...που γνωρίστηκαν σε κολυμβητήριο της Ουάσινγκτον το περασμένο καλοκαίρι. Ο 12χρονος Ισαάκ Νόλτιν και ο 13χρονος Ντακότα Ζίμερ δεν μπόρεσαν να μην προσέξουν τις ομοιότητες που είχαν όχι μόνο στην εξωτερική τους εμφάνιση αλλά ακόμα και στον τρόπο που περπατούσαν…

Οταν ο Ντακότα είπε στον Ισαάκ ότι γνώριζε πως είχε έναν αδερφό που τον είχε υιοθετήσει μια γυναίκα ονόματι Ντον, εκείνος απάντησε: «Αυτό είναι το όνομα της μητέρας μου». Και κάπως έτσι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται.

Την ίδια μέρα ο Ισαάκ έτρεξε στη μητέρα του και τη ρώτησε αν είναι υιοθετημένος κι εκείνη δεν μπόρεσε να το αρνηθεί. Αλλωστε βασανιζόταν πολλά χρόνια προκειμένου να επιλέξει τη σωστή στιγμή για τη μεγάλη αποκάλυψη. Οπως του εξήγησε, είχε γνωρίσει τη βιολογική μητέρα του όταν ο Ισαάκ ήταν μόλις εννέα ημερών.

Τι είχε γίνει τότε; Ενα βράδυ η κυρία Νόλτιν είχε βγει για φαγητό με τον πρώην σύζυγό της. Τυχαία συνάντησαν στο ίδιο ρεστοράν ένα φίλο του πρώην συζύγου της, ο οποίος τους προσκάλεσε στο τραπέζι του για να γνωρίσουν τη σύντροφό του και τον νεογέννητο γιο τους. Αυτή ήταν η μητέρα του Ισαάκ, η οποία είχε και έναν γιο ενός έτους, τον Ντακότα.

Η κυρία Νόλτιν ήταν και η ίδια πλέον ανύπαντρη μητέρα έχοντας αποκτήσει μια κόρη στα δεκαεννιά της. Τα μητρικά της ένστικτα ξύπνησαν αμέσως και προσφέρθηκε να φροντίσει το νεογέννητο. Λίγους μήνες αργότερα υπέγραψε και τα χαρτιά της υιοθεσίας του…Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai