Η περιπέτεια υγείας της Κάτιας Δανδουλάκη

Από το live του «Dancing with the stars» στο νοσοκομείο... Ο λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία από την Κυριακή νοσηλεύεται...στο «Ερρίκος Ντυνάν» αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ταλαιπωρείται από μια βαριά ίωση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η αγαπητή ηθοποιός από το Σάββατο είχε αρχίσει να μη νιώθει καλά, αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που το γνώριζαν. Τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Ως άψογη επαγγελματίας που είναι, δεν ήθελε να ακυρώσει με τίποτα τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αντεπεξέλθει στο προηγούμενο live show του ΑΝΤ1. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που από τον πυρετό την έπιαναν ρίγη, γι’ αυτό συχνά ο τηλεοπτικός φακός την εντόπιζε να φοράει τη γούνα της.

Μετά το τέλος του show φάνηκε ότι δεν άντεξε άλλο και έτσι πήγε στο «Ερρικός Ντυνάν» όπου οι γιατροί ύστερα από μια σειρά εξετάσεων της έκαναν εισαγωγή προκειμένου να αντιμετωπίσουν δραστικά τη γρίπη που την ταλαιπωρούσε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί από την πρώτη στιγμή που είχαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της συνέστησαν ξεκούραση, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και αντιβίωση. Χθες μάλιστα φαίνεται πως παρουσίασε βελτίωση και αναμένεται μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα να πάρει εξιτήριο. Εξ ου και ο θεράπων ιατρός της και το νοσοκομείο δεν έβγαλαν κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν αφού είναι κάτι αντιμετωπίσιμο. Ο λόγος που την κράτησαν για λίγες μέρες ήταν προκειμένου να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν και να τη βοηθήσουν να γίνει καλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή οι γιατροί τής είχαν τονίσει πως θα έπρεπε να μείνει σπίτι της και να ξεκουραστεί, ώστε να ανακάμψει ο οργανισμός της άμεσα. Εκείνη, από την πλευρά της, εξήγησε τη δική της θέση και γι’ αυτό κάνουν τα πάντα ώστε να μπορέσει να είναι την Κυριακή στο «Dancing with the stars» και να βρεθεί κανονικά στη θέση του κριτή. Αυτό που κοιτάνε επίσης είναι να τη βοηθήσουν να ανακτήσει τις δυνάμεις της, αλλά όλα θα εξαρτηθούν φυσικά από την πορεία της υγείας της και από την ίδια.Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai