Μοβ : Το χρώμα της χρονιάς

Το χρώμα που στην εποχή της αναγέννησης συμβόλιζε την πολυτέλεια και μπορούσε να φορεθεί μόνο από αριστοκράτες, φέτος το χειμώνα γίνεται...«το χρώμα της χρονιάς» και μπορούμε να το οικειοποιηθούμε ακόμα και εμείς, οι ...ελληνίδες της κρίσης. Όχι επειδή είναι κι αυτό χρώμα του πένθους (όπως και το μαύρο) αλλά επειδή είναι ότι πιο φρέσκο προτείνουν οι σχεδιαστές στην φετινή παλέτα.

Πώς να το φορέσω;
Σε total λουκ, ή σε μεμονωμένα κομμάτια, σε αξεσουάρ και παπούτσια, συνδυασμένο με έντονα χρώματα ή φορεμένο πιο συντηρητικά. Υπάρχει τρόπος και συνδυασμοί για κάθε στυλ γυναίκας, όπως περίτρανα έδειξαν οι σχεδιαστές στις πασαρέλες της σεζόν. Όσες δεν είσαστε και τόσο τολμηρές επενδύστε αρχικά σε ένα μοβ πλεκτό ή παλτό, και σίγουρα θα το λατρέψετε.

Για πιο casual εμφανίσεις επιλέξτε να ταιριάξετε ένα ρούχο ή αξεσουάρ στις αποχρώσεις του μοβ με ζεστά χρώματα όπως καφέ, ώχρα, χακί.
Οι πιο τολμηρές μην παραλείψετε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας μια φούστα στις αποχρώσεις του super trend συνδυάζοντάς τη με ένα μπεζ ή κίτρινο πουλόβερ.

Ακόμη και οι πιο κλασικές, πάντως, μπορεί φέτος αντί για ένα ακόμα little black dress να τολμήσετε ένα μοβ σε σκούρα απόχρωση. Η αρχοντική φινέτσα του χρώματος σε συνδυασμό με ένα διακριτικό κόσμημα, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε μια πιο επίσημη έξοδο. ΠΗΓΗ: faysbook.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai