Νέες απειλές δέχεται στο Twitter της η Έλενα Ακρίτα

Συνεχίζεται ο… «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει στο Twitter ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και οπαδό της Χρυσής Αυγής, ο οποίος...δε σταματά να τις επιτίθεται με απίστευτα χυδαία σχόλια και απειλές.

Όλα ξεκίνησαν λοιπόν χθες όταν η Έλενα Ακρίτα ανέβασε στο Twitter της μια φωτογραφία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Η. Παναγιώταρου, γράφοντας:

«Α για να μην το ξεχάσω εντελώς, παρεμπιπτόντως, κάποιοι τον ψήφισαν, δεν είδε φως και μπήκε…».

Η Έλενα Ακρίτα αναφερόταν στα επεισόδια που έγιναν έξω από το θέατρο Χυτήριο και έδωσε αφορμή να… «χτυπήσει» και πάλι ο αντίπαλος!

«Ντροπή σου πατσαβούρα. Τη βρίσκεις να φτιάχνεις τέτοια συκοφαντικά μοντάζ ε;», έγραψε ο οπαδός της Χρυσής Αυγής για να του απαντήσει η Έλενα Ακρίτα:

«Εσύ ειδικά ανώνυμο τομάρι που ξαναχτυπάς πάλι και με απειλείς, άλλη μια λέξη σου και πάω εισαγγελέα και Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Αλλά κι εκείνος όμως απτόητος, συνέχισε τις απειλές, παρά τις προειδοποιήσεις της σεναριογράφου.

«Λοιπόν τομάρι, σβήσε αμέσως τη φώτο με τις βρισιές εναντίον του Παναγιώταρου και μην τολμήσεις να το ξανακάνεις και πες ήμαρτον».

Η Έλενα Ακρίτα όμως δεν φοβήθηκε από τις απειλές του συνέχισε ακάθεκτη:

«Χρυσαυγίτες, τις μαγκιές και τα νταηλίκια εκεί που σας παίρνει! Αύριο κιόλας σε πάω εισαγγελέα και Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τελείωσες». Star.gr

akrita1.jpg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai