Rolling Stones: Γιορτάζουν τα 50 χρόνια τους στη δισκογραφία!

Οι γερόλυκοι της ροκ, οι γνωστοί σε όλους μας Rolling Stones, έγιναν 50 και γιορτάζουν τα τόσα χρόνια παρουσίας τους στην μουσική σκηνή, με τέσσερις συναυλίες σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη...
Η επιστροφή Ton Rolling Stones επιβεβαιώθηκε μέσα από ένα βίντεο , στο οποίο οι Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς, Τσάρλι Γουάτς και Ρόνι Γουντ, ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν δύο συναυλίες στις 25 και στις 29 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, στη Βρετανία, και στη συνέχεια άλλες δύο στις 13 και στις 15 Δεκεμβρίου στο Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ, στις ΗΠΑ.

Οι τέσσερις συναυλίες θα φέρουν τον τίτλο "50 and counting" (κάνοντας και χιούμορ με την ηλικία τους ). Οι Rolling Stones δεν έχουν ανέβει ξανά όλοι μαζί στη σκηνή από το 2007 και από το τέλος της περιοδείας για τον τελευταίο τους δίσκο "A bigger bang".

Το γνωστό συγκρότημα Rolling Stones,θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου μια τριπλή κασετίνα με τις επιτυχίες του, που θα έχει τον τίτλο «Grrr». Με αυτό το επετειακό album που θα περιλαμβάνει 50 τραγούδια θα γιορτάσουν οι Rolling Stones τα 50 χρόνια τους στη δισκογραφία!

Για την ιστορία, το θρυλικό συγκρότημα «γεννήθηκε» το 1962 στο Λονδίνο. Στη διάρκεια της 50χρονης πορείας του έχει πουλήσει περίπου 200 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, το 1989 εντάχθηκε στο αμερικάνικο Rock and Roll Hall of Fame και το 2004 πήρε την τέταρτη θέση στους 100 μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών! Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση των συναυλιών τους Madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai