Το Twitter αναβαθμίζεται... και ανταγωνίζεται το Facebook!

Το Twitter ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, αναβαθμίζεται και κάνει αλλαγές στο design του, ώστε να γίνει ποιο ανταγωνιστικό απέναντι στο Facebook. Οι αλλαγές στο σχεδιασμό του...γίνονται με σκοπό να αποκτήσει έναν πιο εμπλουτισμένο χαρακτήρα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη φορά στις εικόνες.

Έτσι οι χρήστες πλέον μπορούν να βάλουν μία μεγάλη εικόνα στο φόντο της εικόνας που έχουν στο προφίλ τους θυμίζοντας έτσι λίγο τα προφίλ των χρηστών στο Facebook ενώ και η βασική σελίδα έχει αναπροσαρμοστεί για να προβάλλει περισσότερες εικόνες αλλά και photo stream των φωτογραφιών του χρήστη.

Τέλος οι αλλαγές αυτές κάθε άλλο παρά μόνο σχεδιαστικές είναι μιας και έχουν κάνει το περιβάλλον του Twitter ακόμα πιο λειτουργικό και φυσικά πιο γρήγορο ενώ ισχύουν για όλες τις πλατφόρμες και αναμένεται να ενεργοποιηθούν υποχρεωτικά σε όλους τους χρήστες μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σε παλαιότερες αλλαγές που είχε προβεί το Twitter, έχει δεχτεί επικρίσεις από διαχειριστές, ότι οι τροποποιήσεις που γίνονται, θυμίζουν Facebook. Κάτι ανάλογο φαίνεται ότι θα συμβεί και σε αυτήν την περίπτωση, αφού κάποιες εικόνες σχετικά με το νέο design δίνουν την εντύπωση ενός σχεδιασμού που παραπέμπει αρκετά στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai