Τα πιο τρελά ρεκόρ Γκίνες!

Τον Μουσταφά Ισμαήλ τον γνωρίσαμε μόλις χθες, οπότε πληροφορηθήκαμε για τους τεράστιους δικεφάλους του, που...του εξασφαλίζουν μια θέση στην επόμενη έκδοση του βιβλίου με τα ρεκόρ Γκίνες. 

Σαν τον Μουσταφά υπάρχουν όμως πολλοί ακόμα, οι οποίοι χάρη σε κάποια συνήθεια ή προσόν τους θα βρουν τη θέση τους στο Βιβλίο Γκίνες. Ο Δίας, για παράδειγμα, είναι ένας μεγάλος Δανός που κατακτά μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες ως ο ψηλότερος σκύλος στον κόσμο. 

Το γιγαντόσωμο τετράποδο, που ζει στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ζυγίζει 70,3 κιλά και το ύψος του από την άκρη της ωμοπλάτης του μέχρι τα πέλματα φτάνει το 1,12 μέτρα. Ο Δίας έσπασε το ρεκόρ ενός άλλου μεγάλου Δανού για μόλις 2,54 εκατοστά. Και αν ο Δίας είναι ο ψηλότερος σκύλος, ο Μπιγκ Τζακ, ένα βελγικής ράτσας άλογο που ζει στο Γουισκόνσιν, είναι το πιο μεγαλόσωμο άλογο στον κόσμο, με ύψος 2,14 μέτρα. Στον αντίποδα βρίσκεται ο Αρτσι από τη βόρεια Ιρλανδία που είναι ο πιο κοντός ταύρος στον κόσμο. Το ύψος του από τις οπλές μέχρι τους «ώμους» του δεν ξεπερνά τα 76,2 εκατοστά. 

Η ζωηρή Λαμποργκίνι πάλι είναι το πιο ταχύ πρόβατο στον κόσμο. Το πρόβατο (φάρμας του Μπάκινγκχαμσαϊρ) κατάκτησε το εν λόγω ρεκόρ αφού σε αγώνες προβάτων κέρδισε 165 από τις 179 αναμετρήσεις. Οσο για το όνομά της, όλοι αντιλαμβάνονται γιατί της δόθηκε. 

Περνώντας σε ανθρώπους, η Σάρα Αλεξάντερ που είναι Βρετανίδα παλαίστρια του σούμο και ζυγίζει 203 κιλά δεν έχει τυχαία τον τίτλο της πλέον υπέρβαρης αθλήτριας. 

Η 86χρονη Γιοχάνα Κουάας από τη Γερμανία κέρδισε τη δική της θέση στο βιβλίο των ρεκόρ ως η πιο ηλικιωμένη γυμνάστρια. Η Ιαπωνία έχει στην έκδοση του 2013 τον σχεδιαστή Καζουχίρο Γουτανάμπε ο οποίος έχει το πιο ψηλό mohican κούρεμα, με μήκος 1,12 μέτρα. 

Για να «σταθεί» χρειάζεται τρεις λακ και ένα μεγάλο σωληνάριο τζελ. Ρεκόρ έχει και η 52χρονη Γερμανίδα Μπετίνα Ντόφμαν χάρη στη μεγαλύτερη συλλογή με κούκλες Μπάρμπι. Από το 1993 μέχρι σήμερα έχει αγοράσει 15.000 κούκλες. Τέλος, το πιο μεγάλο hotdog πουλιέται στο Σικάγο. Ζυγίζει 3,175 κιλά έχει μήκος σαράντα εκατοστά και κοστίζει περί τα τριάντα ευρώ.Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai