Θύμα εκβιασμού η Jennifer Lopez

Θύμα εκβιασμού η Jennifer Lopez: πρώην υπάλληλός της απειλεί την Λατίνα σταρ με hot αποκαλύψεις, ενώ η ίδια...κινήθηκε ήδη νομικά κατηγορώντας τον για εκβιασμό και ζητώντας 20 εκατομμύρια δολάρια!

Η περιπέτεια της JLo άρχισε όταν ένας πρώην σοφέρ της και αρχηγός της ασφάλειά της, Hakob Manoukian, την απείλησε με δημοσίευση προσωπικών της δεδομένων, με στόχο να της αποσπάσει χρήματα. Η 43χρονη τραγουδίστρια δεν «μάσησε» και κατέθεσε μήνυση εναντίον του: όπως αναφέρει, ο εν λόγω υπάλληλος δούλεψε για εκείνη περίπου ένα μήνα και παραιτήθηκε μετά από κόντρα με τους μάνατζέρ της.

Η υπόθεση -που θα κριθεί στα δικαστήρια- έχει «ζουμί», καθώς η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι ο σοφέρ άρχισε να την απειλεί προφορικά πως, αν δεν του δώσει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια, θα διαρρεύσει στον Τύπο «πικάντικες» πληροφορίες για εκείνη!

Από την πλευρά του, πάντως, ο Manoukian υποστηρίζει πως του φέρονταν εξευτελιστικά, ενώ η ομάδα της Lopez αρνήθηκε να του καταβάλλει χρήματα τα οποία δικαιούται λόγω της δουλειάς του.Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai