Όχι στο ριάλιτι της ντροπής για τους Έλληνες


Ενα προκλητικό ριάλιτι με κεντρικό γνώμονα και στόχο να προβληθεί η πιο κακή εικόνα των Ελλήνων σε αμερικανικό δίκτυο πρότεινε διάσημος παραγωγός του Χόλιγουντ στους Ελληνες από τον χώρο της ηθοποιίας και της μουσικής που βρίσκονται στη Μέκκα του κινηματογράφου.

«Ηθελαν να βγάλουν τους Ελληνες καβγατζήδες, τους ζεν πρεμιέ εριστικούς και άμυαλους που θάβει ο ένας τον άλλον και τις γυναίκες ζηλιάρες» αναφέρει αποκλειστικά στην «Espresso της Κυριακής» ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του Ζιζέλ Λιούμπζεν, τον γνωστό ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο και τους τραγουδιστές Αλέξια, Μαρίνα Σόλωνος και Κωνσταντίνο Ησαΐα βρέθηκαν στο ραντεβού με τον παραγωγό. Στη συνάντηση είχε κληθεί και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος όμως εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα.

«Οταν πρωτοκουβεντιάσαμε με τον παραγωγό, μας είπε: “Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω νούμερα και αυτά έρχονται με την ίντριγκα» εξηγεί ο Στράτος Τζώρτζογλου στην «Espresso της Κυριακής» και συνεχίζει λέγοντας πως «στην επαφή που είχαμε άρχισε να ασχολείται με το γεγονός ότι ο Βασιλόπουλος, όπως κι εγώ, είμαστε ηθοποιοί. Ρώτησε λοιπόν τον Χρήστο ποιος είναι ο πιο πετυχημένος στην Ελλάδα. Επειτα, ρώτησε εμένα πώς μου φαίνεται που, ενώ είμαι πολύ γνωστός στην Ελλάδα, ο Χρήστος έκλεισε να παίξει σε μια σειρά. Ουσιαστικά, ήθελε να βάλει φιτιλιές» ομολογεί ο ηθοποιός, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δοκιμάζει την τύχη του στο Χόλιγουντ.

Ο ίδιος μάλιστα τονίζει ότι «για εμάς είναι σημαντικό να δείξουμε ότι ενωνόμαστε για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Το να σε ρίξουν στο Κολοσσαίο να σε φάνε τα λιοντάρια, όπως στην αρχαία Ρώμη με τους χριστιανούς, πουλάει… Το κοινό ζητάει αίμα. Την ίδια στιγμή, εμείς ομόφωνα δεν ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε κάτι τέτοιο, παρ’ όλο που μπορεί κάποιοι από εμάςς να έχουν μεγάλη ανάγκη και από λεφτά και από διαφήμιση, γιατί αυτό σου εξασφαλίζει, αν μη τι άλλο, μια διασημότητα στην Αμερική, καθώς αυτά τα ριάλιτι τα βλέπει πολύς κόσμος. Ομόφωνα όμως όλοι αρνηθήκαμε».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

«Εδώ όλα τα ριάλιτι έχουν ανθρωποφαγική διάθεση» λέει ο αγαπημένος ηθοποιός. «Ο ένας βρίζει τον άλλον και βασίζονται πάνω στις διαφορές τους και στην εχθρότητα που μπορεί να βγάζουν. Κάθε φορά, ψάχνουν να βρουν τις ατέλειες και όχι την αλήθεια. Αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα περνάει μια πολύ δύσκολη φάση, που παγκόσμια τη δυσφημεί. Προσπαθεί δηλαδή ο ξένος Τύπος να παρουσιάσει μιαν Ελλάδα “μαύρη”, με αναφορά στο ότι όλα είναι άσχημα. Ενώ παλαιότερα ο Ζορμπάς ή η Ακρόπολη ήταν στις πρώτες θέσεις των χτυπημάτων στο Internet, τώρα είναι η κρίση. Οι Ελληνες που ζούμε εδώ θα θέλαμε να βγάλουμε ένα ριάλιτι που δεν θα βασίζεται στις διαφορές των Ελλήνων που τσακώνονται και ο ένας βάζει τρικλοποδιές στον άλλον, γιατί αυτό δεν ισχύει. Είμαστε ενωμένοι. Ολα τα παιδιά, η Αλέξια, ο Κωνσταντίνος Ησαΐας, η Ζιζέλ, εγώ, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, η Μαρίνα Σόλωνος είμαστε φίλοι. Οπότε, θα ήμασταν θετικοί να φανεί πως μια μειονότητα μπορεί να επιβιώσει σε μια πλουτοκρατική κοινωνία όπως είναι το Λος Αντζελες, όπου ή είσαι πετυχημένος ή την έβαψες. Δεν παίζει ρόλο αν έκανες καριέρα σε μια άλλη χώρα, ούτε μπορείς, επειδή έχεις κάποιο γνωστό, να “λαδώσεις” για να πετύχεις. Υπάρχουν οι κλίκες, αλλά δεν είναι όπως στην Ελλάδα» μας λέει.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ

Ο Στράτος Τζώρτζωγλου μιλάει για την κοινή άρνηση όλων όσοι βρέθηκαν στη συνάντηση με τον μεγαλοπαραγωγό.

«Στο ραντεβού ήμασταν η Αλέξια, ο Κωνσταντίνος Ησαΐας, η Ζιζέλ Λιούμζεν, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, η Μαρίνα Σόλωνος. Ο Αλέξης Γεωργούλης έλειπε στην Κρήτη, αλλά είχε ειδοποιηθεί επίσης. Ολοι αποφασίσαμε ομόφωνα να μην το κάνουμε. Θέλουμε να βγάλουμε την αλήθεια μας, αλλά δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Ο ένας βοηθάει τον άλλον εδώ. Εμένα, ας πούμε, με βοήθησε η Μαρίνα Σόλωνος να βγάλω πράσινη κάρτα. Δεν θέλαμε να έχουμε στο σπίτι τις αρνητικές στιγμές, ώστε να έχει ο παραγωγός την πλήρη άνεση να εκμεταλλευθεί την εικόνα για να βγάλει τους Ελληνες καβγατζήδες, τις γυναίκες ζηλιάρες και τους ζεν πρεμιέ ανεγκέφαλους που θάβει ο ένας τον άλλον».

Και καταλήγει λέγοντας: «Επειδή όλοι είναι ταλαντούχοι και εξαιρετικοί στον χώρο τους, θέλαμε να δείξουμε τις αγωνίες μας, το ταλέντο μας. Εγώ, για παράδειγμα, στη σχολή όπου πηγαίνω είχα πολύ γρήγορη ανέλιξη. Αλλα παιδιά για να φτάσουν στην τάξη μου, στο master class, χρειάστηκαν πέντε χρόνια. Εγώ μπήκα με πέντε μαθήματα. Το ότι προσπαθώ σε μια ξένη γλώσσα το κάνει πολύ δύσκολο για μένα, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί και να είναι και διασκεδαστικό να το παρακολουθεί ο κόσμος και να συγκινηθεί από την προσπάθεια να επιβιώσουμε μέσα από ηθικούς κανόνες. Δεν είναι απαραίτητο να πετυχαίνει κάποιος με ανήθικους τρόπους». Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai