Amy Winhouse: Ένα χρόνο από το θάνατό της!

Ήταν 23 Ιουλίου του 2011 όταν όλοι πάγωσαν στην τρομακτική είδηση. Η Amy Winhouse ήταν νεκρή. Βρέθηκε στο κρεβάτι της, στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο...και ήταν μόλις 27 ετών. Ήταν γνωστά τα προβλήματα της τραγουδίστριας με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Μάλιστα αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα υγείας με την καρδιά της να είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε νωρίς, να συναντήσει και τους υπόλοιπους «Καταραμένους» που έφυγαν στα 27 τους. Τον Jim Morrison, τον Jimmy Hendrix, την Janice Joplin.

Για το σύντομο όμως της ζωής της, άφησε πίσω της απίστευτες μουσικές και τραγούδια που θεωρούνται από τα αριστουργήματα της μουσικής. Η ιδιαίτερη φωνή της, το στυλ της και η ρετρό διάθεση που απέπνεε είχαν σαν αποτέλεσμα να αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Οι δίσκοι της έγιναν πλατινένιοι κι εκείνη μία ακόμα star στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Άφησε πίσω της τους γονείς της και τον αδελφό της. Ο πατέρας της λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει το χαμό του παιδιού του, όμως είναι ικανοποιημένος που μέσα από το θάνατό της κατάφερε να βοηθήσει πολύ κόσμο που παλεύει με τις εξαρτήσεις του.

Η σημερινή μέρα, ένα χρόνο μετά το θάνατό της είναι πολύ δύσκολη για την οικογένειά της. ΟΙ γονείς της μαζί με μερικούς στενούς φίλους θα πάνε να προσευχηθούν στη συναγωγή και το βράδυ θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι προς τιμήν της.

«Θα υπάρξει πολύ γέλιο και πολύ δάκρυ και θα είναι έτσι ακριβώς όπως θα το ήθελε η Amy», είπε ο πατέρας της.

Ο ίδιος έχει μάλιστα ξεκινήσει σταυροφορία κατά των ναρκωτικών. Ίδρυσε το Ίδρυμα Amy Winehouse και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο δολάρια, ενισχύοντας αρκετά φιλανθρωπικά έργα. Σε συνεργασία μάλιστα με την Ορχήστρα Jazz μουσικής της Νέας Ορλεάνης προσπαθούν να δημιουργήσουν κέντρα όπου τα παιδιά θα μπορούν να πηγαίνουν και να μαθαίνουν μουσική. Μάλιστα σύντομα θα βγάλουν σε cd μερικά ακυκλοφόρητα κομμάτια της Amy που αναμένεται να κάνουν αίσθηση. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai