Ήβη Αδάμου-Ελευθερία Ελευθερίου: Επίσκεψη στην ελληνική πρεσβεία στο ΜπακούΤα προγνωστικά δίνουν το εισιτήριο σε Ελλάδα και Κύπρο για τον τελικό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου περνάνε...
πρώτες στον τελικό, στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Μάλιστα, τα στοιχήματα τις θέλουν και τις δύο μέσα στη δεκάδα της τελικής κατάταξης στον τελικό. Τόσο η Ελευθερία όσο και η Ήβη δουλεύουν σκληρά για τη μεγάλη βραδιά, αφού θέλουν να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις χώρες τις οποίες εκπροσωπούν Για του λόγου το αληθές, η Ήβη Αδάμου δεν έχει σταματήσει την εντατική γυμναστική ούτε στο Μπακού. Η όμορφη τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο στη φετινή Eurovision έχει κατακτήσει την καρδιά όλων στο Αζερμπαϊτζάν με τη γλύκα και το νάζι της Η νεαρή Κύπρια μπορεί να έφερε με επιτυχία εις πέρας την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του «Crystal Ηall», ωστόσο δεν σταματάει λεπτό να προσέχει τόσο τη διατροφή της όσο και τη φυσική της κατάσταση, έτσι ώστε το βράδυ του ημιτελικού να κάνει άψογη εμφάνιση. Καθημερινά ξεκλέβει λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της και κατεβαίνει στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, όπου μένει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Μαζί της είναι πάντα η μάνατζερ και κολλητή της φίλη Μαλβίνα Μαρκοπούλου, καθώς και ο make up artist που θα επιμεληθεί το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, Γρηγόρης Πιρπίλης.
Όσο για την Ελευθερία Ελευθερίου που εκπροσωπεί την Ελλάδα, φαίνεται πως έχει εξαντληθεί από το υπερφορτωμένο πρόγραμμα που έχει στο Μπακού, ωστόσο δεν το βάζει κάτω. Η σέξι Ελευθερία δεν σταματάει να κάνει πρόβα τη χορογραφία της, ενώ σε κάθε της έξοδο από το ξενοδοχείο απολαμβάνει τον θαυμασμό του κόσμου.
Πάντως, τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο και η Ήβη Αδάμου έχουν για γούρι τους τα αγαπημένα δαχτυλίδια τους που δεν αποχωρίζονται ποτέ: η Ελευθερία φοράει ένα μικρό δαχτυλίδι που έχει επάνω του ένα πέταλο, ενώ η Ήβη δεν πάει πουθενά χωρίς τα δύο δαχτυλίδια που της έχει χαρίσει ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.
Πηγή: Espresso

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai