Βrad και Angelina ξανά μαζί στην μεγάλη οθόνη

Ήταν πριν επτά χρόνια, όταν δύο από τους ομορφότερους ανθρώπους του Hollywood, συμπρωταγωνίστησαν σε ταινία και από τότε έγιναν αχώριστοι. Ο λόγος φυσικά...για το Brad Pitt και την Angelina Jolie οι οποίοι μετά το « Mr & Mrs Smith», αιτία της γνωριμίας τους, του πολύκροτου διαζυγίου του Brad με την Jennifer Aniston και του μεγάλου τους έρωτα, ετοιμάζονται να παίξουν και πάλι μαζί σε ταινία.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, το διάσημο ζεύγος σκοπεύει να εμφανιστεί στη νέα ταινία του Ridley Scott με τίτλο «The Counselor», χωρίς όμως κάποιος από τους δύο να έχει βασικό ρόλο. Πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι ο Michael Fassbender ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ευρώπη. Ο Ridley Scott είπε για την ταινία: « Είναι μία ιστορία για τα όρια και πως δεν πρέπει να τα ξεπερνάς και να προκαλείς την τύχη σου».

Όσον αφορά στο διάσημο ζευγάρι και τη συμμετοχή του στην ταινία, ο Brad είπε: « Δεν μας αρέσει να επαναλαμβάνουμε τους εαυτούς μας, αλλά αυτή είναι διαφορετική περίπτωση γιατί δε θα είμαστε πρωταγωνιστές κι έτσι θα έχουμε χρόνο και για τα παιδιά». Ανυπομονούμε για το comeback των Brangelina στην μεγάλη οθόνη... Queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai