Έκτορας Μποτρίνι: Αρνήθηκε πρόταση για το "Master Chef" : «Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα», λέει ο Έκτορας Μποτρίνι και απορρίπτει το ενδεχόμενο να καθίσει στην καρέκλα του κριτή σε ριάλιτι μαγειρικής, ενώ

«Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα», λέει ο Έκτορας Μποτρίνι και απορρίπτει το ενδεχόμενο να καθίσει...στην καρέκλα του κριτή σε ριάλιτι μαγειρικής, ενώ αποκαλύπτει πως τον Ιούνιο ξεκινά γυρίσματα για το comeback του «Εφιάλτης στην Κουζίνα»!

Σε συνέντευξή του, ο σεφ αποκαλύπτει πως του έκαναν πρόταση για το «Master Chef» αλλά αρνήθηκε: «το να πάω σε ένα ριάλιτι και να είμαι με άλλους τρεις κριτές που εκτιμώ, δεν θα ήμουν εγώ. Από την στιγμή που έχεις μια εκπομπή δική σου, δεν βρίσκω τον λόγο για να το κάνω. Μετά τον “Εφιάλτη” δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου κριτή. Θα ήταν κουτό, θα είχα κάψει τα πάντα».

Μιλώντας για την επιστροφή του στην τηλεόραση, ο Έκτορας Μποτρίνι αποκαλύπτει πως τον Ιούνιο θα γυριστούν κάποια επεισόδια για το «Εφιάλτης στην Κουζίνα» και αργότερα… βλέπουμε. «Θέλουμε να κάνουμε κάτι πιο ευγενές, θα έλεγα, γιατί λόγω κρίσης τα πράγματα είναι από μόνα τους δύσκολα. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στην κουζίνα, με αγάπη όμως», συμπληρώνει.

«Θα γυρίσουμε επτά επεισόδια και, αν πάει καλά, άλλα επτά. Βλέποντας και κάνοντας», συνεχίζει ο σεφ, διευκρινίζοντας πως θα τον δούμε στο γυαλί από την νέα τηλεοπτική σεζόν.
Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai