Χαμός σε Facebook και Twitter από τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου : Πανικό έχει σκορπίσει σε Facebook και Twitter η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου. Aπό την ώρα που έγινε γνωστή η απώλεια του μεγάλου μας

Πανικό έχει σκορπίσει σε Facebook και Twitter η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου. Aπό την ώρα που έγινε γνωστή η απώλεια του μεγάλου μας τραγουδιστή, οι χρήστες των social media...ανεβάζουν τραγούδια του, εκφράζουν τη θλίψη τους και δεν μπορούν να το πιστέψουν πως «έφυγε» από τη ζωή.

Χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι στιγμής στο Twitter, το όνομα Δημήτρης Μητροπάνος, βρίσκεται έκτο κατά σειρά στα Worldwide Trends, κάτι που σημαίνει πως η είδηση του θανάτου του είναι παγκόσμιο θέμα συζήτησης! Πολλοί όμως είναι και οι επώνυμοι που έχουν σοκαριστεί από το θάνατο του λαϊκού μας καλλιτέχνη:

«Και να που η ιστορία έγινε σιωπή… Καλό σου ταξίδι δάσκαλε, φίλε, σύντροφε…» έγραψε ο Γιάννης Κότσιρας.

«Τι κρίμα να φύγει ένας τέτοιος καλλιτέχνης… Καλό ταξίδι στον Δημήτρη Μητροπάνο», πόσταρε η Μαριέττα Χρουσαλά.

«Πανελλήνια θλίψη…RIP Λατρεμένε Δημήτρη» ήταν το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Ήσουν στα σίγουρα ο πιο Αληθινός άνθρωπος σ΄αυτό το χώρο… Είμαι τυχερός που σε γνώρισα… Καλό Ταξίδι Δημήτρη…!» έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

Συγκλονισμένος και ο Νίκος Αλιάγας που πόσταρε: «Μέσα στο αυτοκίνητο περνώντας στις όχθες του Σηκουάνα. Να σ΄ακούω τέρμα με δάκρυα στα μάτια. Αιώνια η μνήμη σου φίλε Δημήτρη Μητροπάνο».

Τέλος, η Έλενα Ακρίτα έγραψε:

«Πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος! Ο Μεγάλος, ο Μέγιστος! Ο ακριβός, ο πολυαγαπημένος! Η φωνή μας! Νιώθω σαν να έχασα δικό μου άνθρωπο! Αντίο!»Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai