Ευτραφή μοντέλα με λαμπερή καριέρα! : Ο χώρος της μόδας, οι πασαρέλες και τα περιοδικά ως τώρα, μας είχαν πλημμυρίσει με skinny μοντέλα, υπερβολικά αδύνατα, έτσι ώστε να αποτελούν την «κρεμάστρα»

Ο χώρος της μόδας, οι πασαρέλες και τα περιοδικά ως τώρα,..μας είχαν πλημμυρίσει με skinny μοντέλα, υπερβολικά αδύνατα, έτσι ώστε να αποτελούν την «κρεμάστρα» για το ρούχο που promo-τάρουν!
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μια τάση επιστροφής στα καμπυλωτά πρότυπα, ειδικά στον καλλιτενικό χώρο, βλέπετε Beyonce, Jlo & Adele!
Οι ευτραφείς κυρίες κάνουν θραύση ως υπερμεγέθη μοντέλα! Είναι όντως πολύ όμορφες και δεν ντρέπονται καθόλου για τα περιττά κιλά τους… αντιθέτως κάνουν καριέρα χάρη σ’ αυτά!
Μάλιστα, η κυρία που είναι ξαπλωμένη γυμνή με το κόκκινο κραγιόν έχει φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του γαλλικό Elle, ενώ η τελευταία με το μαύρο ολόσωμο μαγιό και το γαλάζιο φόντο είναι από τη Βραζιλία, εργαζόταν ως νταντά στη Νέα Υόρκη, μέχρι που σημαντικό στέλεχος στη βιομηχανία μόδας είδε στα «μάτια» της..... την Gisele στην XL εκδοχή της!Star.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai