Τα καυτά φιλιά της Jennifer Lopez με τον χορευτή της!

Και ναι! Όσοι ζούσατε με τον καημό για το αν τελικά ισχύουν οι φήμες πως η Jennifer Lopez είναι ζευγάρι με τον 25χρονο χορευτή της, μπορείτε πλέον να κοιμάστε ήχυχοι!
Τα παιδιά...όχι μόνο «τα έχουν», αλλά είναι και πολύ… ερωτευμένα!Τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο σας παρουσιάζει αποκλειστικά σήμερα το star.gr, και είναι πραγματικά αποκαλυπτικές, καθώς απεικονίζουν για πρώτη φορά την 42χρονη Lopez να φιλάει στο στόμα, τον 25χρονο Casper Smart.
Πρόκειται για το toy boy της διάσημης σταρ, με τον οποίο είναι εδώ και λίγους μήνες μαζί!
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, η σχέση αυτή δεν ξέρουμε αν είναι σοβαρή - πληροφορίες λένε πως όχι-, αλλά είναι σίγουρα πολύ παθιασμένη.
Πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, όλο έξω από ξενοδοχεία και clubs τριγυρίζουν τα πιτσουνάκια. Άλλωστε οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους τελευταία, όλο και πληθαίνουν.
Το σίγουρο είναι όμως πως δεν τους είχαμε δει ποτέ τόσο κοντά. Πλέον, δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία πως οι δυο τους ζουν έναν έρωτα μεγάλο.
Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, λογικά θα πρέπει να ισχύουν και τα όσα είχε εκμηστυρευτεί ο 25χρονος Casper Smart σε φίλο του και σας είχαμε γράψει και από το star.gr.
Ποιά; ότι η Jennifer Lopez είναι μανιακή για σεξ και πως τον έχει… «ξεζουμίσει»!
Μπήκε βλέπετε και η JLo στον «χορό των Cougars» και πολύ το απολαμβάνει… Star.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai