"Dancing οn ice": Συγκίνηση και λιποθυμία στην πρεμιέρα!

Ύστερα από πολλή σκέψη στα επιτελικά γραφεία του ΑΝΤ1 για το αν πρέπει να βγει στον αέρα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, το πολυδιαφημισμένο σόου...
του σταθμού «Dancing οn ice», τελικά έκανε πρεμιέρα με μιάμισι ώρα καθυστέρηση.
Το νέο φιλόδοξο concept του καναλιού μπορεί να μην είχε κατά κοινή ομολογία τη λάμψη του «Dancing with the stars», αλλά σίγουρα κράτησε ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης, που πλησίασαν το 40%.
Πρεμιέρα για το «Dancing on ice», λοιπόν, με τους συντελεστές να παγώνουν βλέποντας τη διαγωνιζόμενη Χριστίνα Παππά να χάνει τις αισθήσεις της λίγη ώρα πριν πατινάρει με τον παρτενέρ της. Λόγω του τρακ και της αγωνίας για το αν θα βγει τελικά το σόου στον αέρα, όπως δήλωσε η ηθοποιός, έφτασε η πίεσή της στο 16! Αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από γιατρό που βρισκόταν στο πλατό κι έτσι ανέκτησε τις δυνάμεις της.
Η Χριστίνα είχε τη δική της εξέδρα, όπου οι υπόλοιπες τηλεοπτικές «νοικοκυρές» (Ορθούλα Παπαδάκου, Τζο Τόγκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Ιωάννα Σουλιώτη) είχαν φτιάξει πανό και τη χειροκροτούσαν. Εκεί ήταν και ο γιος της Δημήτρης, που την εμψύχωνε με sms! Χαρακτηριστικά ήταν τα πλάνα που εστίαζαν στο πρόσωπό του, δείχνοντας την αγωνία του. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο γιος της Χριστίνας Παππά δάκρυσε από συγκίνηση βλέποντας τη μητέρα του να φεύγει όρθια από το παγοδρόμιο.
Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Ζωή Λάσκαρη. Η συγκίνησή της, όπως και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ήταν μεγάλη περιμένοντας να καμαρώσουν την κόρη τους Μαρία-Ελένη. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ο μπαμπάς από την απόδοσή της δεν δίστασε χαριτολογώντας on air να δηλώσει ότι «με άριστα το 6, θα της έβαζα 7!»
Κοντά στη μοναχοκόρη τους ήταν και οι γονείς της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Παρά το παρ' ολίγον ατύχημα του παρτενέρ της, Ζάνεκ, το ζευγάρι έ [Η Χριστίνα Παππά μπορεί να λιποθύμησε πριν από την εμφάνισή της, όταν βγήκε όμως έκλεψε την παράσταση.] έκλεψε τις εντυπώσεις, με τη μητέρα της ηθοποιού να κλαίει από χαρά.
Από νωρίς στα παρασκήνια βρισκόταν συνεχώς ο Γιάννης Λάτσιος με την Κατερίνα Γκαγκάκη, διευθετώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες. Παρ' όλα αυτά, τα τεχνικά προβλήματα δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Πολλές φορές στο καντράν της κριτικής επιτροπής αναγραφόταν λάθος βαθμολογία.
Το μεγαλύτερο σοκ υπέστη η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου βλέποντας τον Αλέξη Κωστάλα να τη ρίχνει στα τάρταρα βαθμολογώντας την με 1! Βέβαια, για μία ακόμη φορά ο δαίμονας της τεχνολογίας είχε κάνει το θαύμα του. Ο Αλέξης Κωστάλας ζήτησε συγγνώμη και διευκρίνισε ότι η βαθμολογία ήταν άλλη!
Αν και ήταν πολλές οι γυναικείες παρουσίες που διεκδίκησαν τον τίτλο «βασίλισσα του πάγου», τελικά φαίνεται να τον κατέκτησε η Ελενα Παπαρίζου, η οποία εμφανίστηκε όχι μόνο σέξι, αλλά και ετοιμόλογη, κεφάτη, ευχάριστη, αυθόρμητη και γνώστρια του αθλήματος. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai