Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Φίλιππος Σοφιανός

Μπαμπάς έγινε για τρίτη φορά ο Φίλιππος Σοφιανός. Είναι ο καρπός του έρωτά του με την Κύπρια δικηγόρο Πολύμνια Λευτέρη που...του ανέτρεψε κυριολεκτικά τη ζωή.
Για χάρη της μάλιστα ζει πλέον μόνιμα στη Μεγαλόνησο. Το ευτυχισμένο ζευγάρι υποδέχτηκε χθες στον κόσμο την κορούλα του που γεννήθηκε στην πολυκλινική «Απολλώνειο» Ενγκωμης Λευκωσίας.
Η μικρή, βάρους 3,240 κιλών, ήρθε στη ζωή ύστερα από φυσιολογικό τοκετό. Ο Φίλιππος Σοφιανός δεν έλειψε ούτε ένα λεπτό από το πλάι της αγαπημένης του συντρόφου με την οποία σύντομα, όπως μαθαίνουμε, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αγωνιά να πάρει το νεογέννητο στο σπίτι. Ο Φίλιππος Σοφιανός ήδη πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στο Νησί της Αφροδίτης για να βρίσκεται κοντά στην καλή του, εργάζεται εκεί στις θεατρικές παραστάσεις της Ρούλας Γεωργιάδου, ενώ συμμετάσχει σε σειρά της κυπριακής τηλεόρασης.
Την απόφασή του μάλιστα δημοσιοποίησε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η σχέση μου σημαίνει πάρα πολλά για να τα παρατήσω όλα και να έρθω στην Κύπρο. Είναι μια μεγάλη απόφαση για μένα, μια επανατοποθέτηση αξιών και θέσεων και καθημερινών πρακτικών. Μια σπουδαία κίνηση που έρχεται σε μια στιγμή πολύ σημαντική, αρκετά ώριμη, που μπορώ να τραβήξω μια γραμμή και να πω “προ και μετά Κύπρου”».
Στην ίδια συνέντευξη, ο Φίλιππος Σοφιανός αποκάλυψε πως, αν και πατέρας δύο παιδιών, θα ήθελε ακόμη ένα αφού λατρεύει τα παιδιά! Και να που ήρθε. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai