Ατύχημα στη σκηνή είχε η Σμαράγδα Καρύδη

Η δημοφιλής ηθοποιός κάνοντας χρήση ενός μαχαιριού στη σκηνή έκοψε το δάχτυλό της και πλημμύρισε στα αίματα. Παρά την αναστάτωση στην πλατεία, η ίδια...συνέχισε να παίζει σαν μην είχε συμβεί τίποτα, αλλά λίγο αργότερα κλήθηκε γιατρός στο θέατρο.
Η ατυχία είχε... ραντεβού με τη Σμαράγδα στο πρώτο μέρος του έργου «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» στο «Μικρό Παλλάς». Με βάση, λοιπόν, το σενάριο ετοιμάζει το περίφημο ισπανικό γκασπάτσο. Η Σμαράγδα ως Πέπα φτιάχνει την ισπανική συνταγή, που περιλαμβάνει ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, λάδι και σκόρδο.
Την ώρα, λοιπόν, που η ταλαντούχα ηθοποιός έκοβε με το μαχαίρι την ντομάτα, έκοψε και το δάχτυλό της. Οι θεατές είδαν το αίμα που έτρεξε και την ίδια στιγμή την Καρύδη να συνεχίζει να λέει τα λόγια της. Για να καλύψει, μάλιστα, το αίμα έβαλε στο χέρι αρχικά ένα χαρτί και μετά ένα ρούχο.
Στο διάλειμμα του έργου, στα καμαρίνια του «Μικρού Παλλάς», αφού η αιμορραγία δεν σταματούσε, κατέφτασε ένας γιατρός ο οποίος περιποιήθηκε το τραύμα της Σμαράγδας και της έδεσε το δάχτυλο.
Παρά τις υποδείξεις να διακοπεί η παράσταση, η ίδια, ως άψογη επαγγελματίας, συνέχισε απτόητη στο δεύτερο μέρος και ολοκλήρωσε χωρίς κανένα πρόβλημα την παράσταση. Και αφού πήρε τις ανάσες της, έπαιξε κανονικά και στη δεύτερη βραδινή παράσταση που περιελάμβανε το πρόγραμμα του θεάτρου το περασμένο Σάββατο.
Το έργο, βασισμένο στην περίφημη ταινία του Αλμοδόβαρ, διασκευασμένο από τον Θοδωρή Πετρόπουλο και σκηνοθετημένο από τον Γιάννη Κακλέα, έχει ξεκινήσει πολύ καλά, και ο κόσμος σπεύδει μαζικά στις δύο πρώτες εβδομάδες που παίζεται.
Εκτός από τη Σμαράγδα, τις εντυπώσεις κερδίζει και η αγαπημένη στο κοινό Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και η Αριέττα Μουτούση, ο Αντώνης Φραγκάκης, η Νεφέλη Ορφανού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Κίμων Φιορέτος, ο Κωνσταντίνος Κακούρης και ο Ιvan Svitailo. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai