Η Βίσση συνεχίζει να ξεδιπλώνει άγνωστες στιγμές της προσωπικής της ζωής

Λίγο πριν από την προβολή του τέταρτου επεισοδίου του «Οσο έχω φωνή» και η Αννα Βίσση συνεχίζει να ξεδιπλώνει άγνωστες στιγμές...της προσωπικής της ζωής στην κάμερα του Alpha.
Στο ανατρεπτικό reality show η Αννα Βίσση δεν διστάζει ακόμα και να τσαλακωθεί μπροστά στον φακό προκειμένου να μοιραστεί αλήθειες και μυστικά με τον κόσμο που την έχει στηρίξει.
Ετσι αύριο στις 22.00 στον Alpha θα παρακολουθήσουμε την απόλυτη Ελληνίδα σταρ στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, τη διετία 2007-2009, μια περίοδο γεμάτη απογοητεύσεις, καθώς οι επαγγελματικές αλλά και οι πιο στενές προσωπικές της σχέσεις δοκιμάστηκαν.
Ανάμεσα στα άλλα, η Αννα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη δικαστική διαμάχη η οποία οδήγησε σε κατάσχεση προσωπικών της περιουσιακών στοιχείων, για τη ρήξη που το γεγονός αυτό προκάλεσε στη σχέση της με την αδερφή της και διαχειρίστρια της εταιρείας τους Νίκη Βίσση, αλλά και για την επαγγελματική απομάκρυνση από τον Νίκο Καρβέλα, που την ώθησε να φύγει για την Αμερική.
Στην Πόλη των Αγγέλων η τραγουδίστρια γνωρίζει τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό Γκρεγκ Λαντάνι. Μαζί δημιουργούν τον δίσκο «Απαγορευμένο» και αναπτύσσεται μεταξύ τους στενή φιλική σχέση. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, το τραγικό δυστύχημα του Γκρεγκ στα παρασκήνια μιας συναυλίας της Αννας θα αποτελέσει άλλο ένα δυνατό χτύπημα για εκείνη. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai