Το πουά φόρεμα που φορούσε η Amy Winehouse στο εξώφυλλο του πρώτου της δίσκου Back to Black βγαίνει στο σφυρί στα τέλη του μήνα για καλό σκοπό. Το φόρεμα...που είναι δημιουργία της Ταϊλανδέζας σχεδιάστριας Disaya υπολογίζεται ότι μπορεί στη δημοπρασία να αγγίξει ακόμα και τις 20.000 βρετανικές λίρες!!!
Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα πάνε στο Ίδρυμα Amy Winehouse το οποίο ίδρυσε ο πατέρας της για να βοηθήσει νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις εξαρτήσεις.
Η σχεδιάστρια είχε δανείσει το 2006 το φόρεμα στη μέχρι τότε… άγνωστη Amyκαι ήταν αυτό που επέλεξε η τραγουδίστρια μαζί με τη δημιουργική της ομάδα για να φορέσει στο εξώφυλλο του παρθενικού της δίσκου «Back to Black».
Από τότε το φόρεμα βρισκόταν στις αποθήκες της σχεδιάστριας, ενώ η Amyγνώριζε την… αποθέωση, με τον δίσκο της να αγγίζει τα 3,2 εκατομμύρια πωλήσεις.
«Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστό αυτό το φόρεμα είναι το γεγονός ότι αποτελεί εμβληματική υπενθύμιση της μαγικής φωνής και του αστείρευτου ταλέντου της Amy Winehouse. Χαίρομαι που βοηθώ σ’ αυτόν τον φιλανθρωπικό σκοπό και ενθαρρύνω τους θαυμαστές της, τη μουσική βιομηχανία και τα μουσεία να… χτυπήσουν στη δημοπρασία αυτή», είπε η σχεδιάστρια.
Παρεμπιπτόντως στην ίδια δημοπρασία θα… χτυπηθεί και το φόρεμα που φορούσε η Audrey Hepburn στα Όσκαρ του 1954 και δύο τουαλέτες της Elizabeth Taylor. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai