Nokia: Παρουσίασε τα νέα Windows Phone 7.5!

Λίγους μήνες αφότου αιφνιδίασε την αγορά με την ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το δικό της λειτουργικό σύστημα Symbian, η Nokia...παρουσίασε την Τετάρτη δύο νέα smartphone που βασίζονται στο Mango, δηλαδή στο λογισμικό Windows Phone 7.5 της Microsoft.
H νέα ναυαρχίδα της εταιρείας Lumia 800 και το πιο βασικό μοντέλο Lumia 710 είναι τα νέα όπλα του φινλανδικού γίγαντα στην προσπάθειά της να ανακτήσει την κυριαρχία της απέναντι στο iPhone και τα κινητά Android.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Nokia Στίβεν Έλοπ, ο οποίος άφησε τη θέση του στη Microsoft για να αναλάβει τα ηνία της φινλανδικής εταιρείας, σόκαρε την αγορά παραδεχόμενος ότι η Nokia στέκεται σε μια «φλεγόμενη εξέδρα» που ετοιμάζεται να βυθιστεί, αφήνοντας στην επιφάνεια καινοτόμους νέους παίκτες όπως η Apple και η Google.
«Είναι μια νέα αρχή για τη Nokia» δήλωσε ο Έλοπ παρουσιάζοντας τα νέα κινητά την Τετάρτη σε περίπου 3.000 δημοσιογράφους και παράγοντες της αγοράς στο Λονδίνο.
Κάποιοι αναλυτές πείστηκαν, άλλοι όμως όχι.

Ζωντανά εικονίδια, δωρεάν εφαρμογές
Το κομψό Lumia 800 θα φτάσει άμεσα σε έξι ευρωπαϊκές αγορές -Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία-, ενώ οι πωλήσεις στις ΗΠΑ προγραμματίζεται να αρχίσουν του χρόνου.
Η νέα ναυαρχίδα της Nokia, με τιμή 420 ευρώ χωρίς τους φόρους και τις επιδοτήσεις των εταιρειών κινητής, βασίζεται σε επεξεργαστή των 1,4 Ghz, διαθέτει οθόνη αφής 3,7 ιντσών, κάμερα των 8 Mpixel με φακό Carl Zeiss και 16 GB μνήμης. ΤΑ ΝΕΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai