Τα ειρωνικά σχόλια των Σκορδά - Λιάγκα στον Παπαγιάννη! Βίντεο

«Πάρτους στο γάμο σου να σου πουν και του χρόνου!» ήταν η συμπεριφορά των Σκορδολιαγκαίων στον καλεσμένο τους Μάνο Παπαγιάννη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που έχει πολύ καλή σχέση...
με τους δυο παρουσιαστές, έχει αφήσει μακρύ μαλλί το οποίο για τις ανάγκες της νέας του ταινίας έβαψε γκρι με αποτέλεσμα από τον ήλιο και τα λουσίματα, να ξανθύνει στις άκρες.
Τι ήταν να το δει αυτό το ζεύγος; του άλλαξε τα φώτα στο «δούλεμα». Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ο Μάνος Παπαγιάννης έκανε ποδαρικό στο πλατό έχοντας κολλημένη στο πόδι του μια χαρτοπετσέτα, με αποτέλεσμα η Φαίη να σκάσει στα γέλια.
Στη συνέχεια, τον πήγαν στην πολυθρόνα, και εκεί ήταν που άρχισε το πραγματικό μαρτύριο.
«Άλλαξες το μαλλί; κάτι έκανες. Ή είσαι ακούρευτος. Το έχεις βάψει κιόλας λίγο» ήταν η πρώτη τους ερώτηση. «Και αυτό το κοκοράκι πως σου προέκυψε;» ήταν η επόμενη, με τον ηθοποιό να τους απαντά υπομονετικά σε όλες.
Όταν μάλιστα απόρησε ρωτώντας τους «μα καλά, δεν σας αρέσει καθόλου;», εκείνοι του είπαν: «όχι μας αρέσει. Αν αρέσει σε σένα…»
Το τελειωτικό χτύπημα βέβαια, του το έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας που του είπε: «Δεν το περιμέναμε από σένα. Επειδή έχεις μακρόστενο κεφάλι, σου το μακραίνει και μου θυμίζεις τον Ten Ten».
«Κόκαλο» έμεινε ο ηθοποιός, με τον Λιάγκα να συνεχίζει! «Δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά μ΄αυτά τα μαλλιά. Τι να κάνω;» Και σαν να μην έφτανε αυτό, του έβαλαν να παίζει και το τραγούδι «άστα τα μαλλάκια σου, ανακατεμένα».
Μετά από περίπου δέκα λεπτά «δουλέματος», ξεκίνησαν την συνέντευξη του ηθοποιού, ο οποίος προέβη σε πολλές αποκαλύψεις!
Όπως είπε, η κορούλα του είναι 2,5 ετών και την αγαπά περισσότερο από τη γυναίκα του, Αγγελική Δαλιάνη.Παρόλο που την αγαπά περισσότερο, η μικρή έχει μεγαλύτερη αδυναμία στη μαμά της η οποία της κάνει όλα τα χατίρια.
Και επειδή το επαγγελματικό πρόγραμμα και των δυο είναι πολύ φορτωμένο, ο Μάνος Παπαγιάννης αποκάλυψε πως προς το παρόν τουλάχιστον δεν το σκέφτονται για δεύτερο παιδί.
Οι τρεις τους πάντως περνάνε μαζί ποιοτικό χρόνο τα βράδια, αφού η κορούλα τους είναι «νυχτοπούλι» και κάθε νύχτα μετά το θέατρο κοιμούνται και οι τρεις μαζί στο κρεβάτι.
Όσο για το ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι; Η Αγγελική Δαλιάνη, με την οποία όπως είπε «είμαι πολύ ερωτευμένος γι΄αυτό και την παντρεύτηκα». Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai