Τα "καρφιά" της Moore και του Kutcher μέσω twitter

Δεν λέει να κοπάσει το σκάνδαλο που έχει σκάσει στο γάμο του Ashton Kutcher και της Demi Moore. Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερες «καυτές» λεπτομέρειες για την απιστία του 33χρονου ηθοποιού...βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.
Έτσι, μετά τα υπονοούμενα της Demi Moore που είχε ανεβάσει στο Twitter της μια φωτογραφία της με τα μάτια κλειστά και το σχόλιο «I see through you», δηλαδή «βλέπω μέσα σου», ήρθε και η σειρά του… άπιστου ν΄απαντήσει μέσω Twitter!
Tι κι αν οι φωτογραφίες με την 23χρονη Sara Leal κάνουν το γύρο του κόσμου; τι κι αν η νεαρά ισχυρίζεται πως με τον Kutcher ήρθαν σε μια «καυτή» σεξουαλική επαφή παραμονή της επετείου του με την Demi Moore;
Εκείνος ισχυρίζεται αυτό που ισχυρίζεται κάθε άπιστος σε αυτές τις περιπτώσεις: «δεν είναι αυτό που νομίζετε!» Και ποια καλύτερη μέθοδος απ΄αυτήν της επίθεσης; Άρχισε λοιπόν να βρίζει άπαντες με το εξής σχόλιο: «όταν ισχυρίζεστε πως γνωρίζετε χωρίς να γνωρίζετε ΤΙΠΟΤΑ τότε τα κάνετε όλα σκ*τα» (σε μια πολύ ελεύθερη μετάφραση).
Αξιοσημείωτο είναι πάντως, πως το ζευγάρι έχει να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση περισσότερο από δυο μήνες, ενώ τα tweets της Demi Moore μαζί με τα κιλά της, πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Ένα ράκος έχει γίνει η ηθοποιός αν κρίνουμε από την σκελετωμένη της εμφάνιση στην ταινία «Five» όπου συμπρωταγωνιστεί με την Jennifer Aniston, αλλά και την φωτογραφία που ανέβασε και στην οποία δεν θυμίζει σε ΤΙΠΟΤΑ την αγέραστη Moore που όλοι θαυμάζαμε... Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai