Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για την κόρη της!

Την καρδιά της άνοιξε η Πέγκυ Ζήνα λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί! Η τραγουδίστρια αποκάλυψε...
σε ραδιοφωνικό σταθμό ποιά δικά της χαρακτηριστικά και ποια του Γιώργου Λύρα θέλει να πάρει η κορούλα τους, ενώ μίλησε και για το τραγούδι που ηχογράφησε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
«Από τον Γιώργο θέλω να έχει την υπευθυνότητα και την ευθύτητα του χαρακτήρα και από εμένα τον ρομαντισμό μου και να αγαπάει όλο τον κόσμο. Πάνω από όλα όμως θέλω να έχει υγεία. Τον χαρακτήρα της θα τον διαμορφώσει μόνη της», είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ.
Παρά το ότι είναι στην τελική ευθεία για την έλευση του πελαργού, η τραγουδίστρια μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε το νέο της κομμάτι, «Είχα Πει Θα Φύγω», ενώ οσονούπω αναμένεται και ο καινούργιος δίσκος της. «Το μυαλό μου είναι αλλού γιατί σε λίγες μέρες γεννάω, όμως, χαίρομαι που το αγάπησε ο κόσμος», είπε η ίδια, προσθέτοντας πως αυτό τον χειμώνα δεν θα την δούμε σε κάποια πίστα.
«Αυτή τη στιγμή, η πρωταγωνίστρια που θα έρθει δεν έχει σχέση με τραγούδια», κατέληξε η Πέγκυ, η οποία αναμένει την επίσκεψη του πελαργού τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai