Ζευγάρι Μπάρμπα - Παπαδόπουλος;

Όπως όλα δείχνουν, η Βάνα Μπάρμπα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα βρεθούν μαζί...στο πλατό του «Just the 2 of us».
Η Βάνα Μπάρμπα έχει ήδη κλείσει να συμμετάσχει στο δεύτερο κύκλο του talent show του Mega. Πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός επισκέφθηκε το γιαπωνέζικο ρεστοράν HAMA και στην παρέα της ήταν και ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο σκοπός της συνάντησης των δύο καλλιτεχνών δεν ήταν μόνο το να απολαύσουν το σούσι του γνωστού ρεστοράν αλλά και να γνωριστούν, αφού πρόκειται να συνεργαστούν στο φιλανθρωπικό show.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος ακόμα δεν έχει υπογράψει με το κανάλι, όχι μόνο δεν είναι αρνητικός να βρεθεί στο πλευρό της Βάνας Μπάρμπα αλλά, όπως λένε πηγές από το περιβάλλον του, βλέπει το ενδεχόμενο να είναι μαζί της σαν μια πολλή ωραία πρόσκληση.
«Ανεξάρτητα από τα φωνητικά προσόντα της, η Βάνα είναι ένας πολύ δυναμικός και γοητευτικός χαρακτήρας, που πάνω απ’ όλα αυτοσαρκάζεται και θα δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό. Από την άλλη, ο Γιώργος είναι χαμηλού προφίλ και μαζί της θα δημιουργηθεί ένα γοητευτικό κοντράστ…» λέει άτομο που ήταν μαζί τους στο γιαπωνέζικο ρεστοράν, τονίζοντας παράλληλα ότι μεταξύ τους υπάρχει καλή χημεία. Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai