Η Γερμανού θα πάρει την θέση της Μενεγάκη στο πρωινό του Alpha;

Μπορεί η κακούργα η οικονομική κρίση να «έσπρωξε» την Ελένη Μενεγάκη από το πρωί στο μεσημέρι, έλα όμως...
που ένα καινούργιο «σπρώξιμο» φαίνεται στον ορίζοντα... Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η «Πρωινή Μελέτη», η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού δεν αποκλείεται να παίζει σε καθημερινή βάση και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα!
Όπως ακούστηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, αν τα νούμερα του «Μες Στην Καλή Χαρά» τα δύο πρώτα Σαββτοκύριακα είναι αυτά που περιμένουν συντελεστές και, κυρίως, διοίκηση, η εκπομπή θα πάρει το «πράσινο φως» για καθημερινή προβολή!
Η «βόμβα» έσκασε στη χθεσινοβραδινή πρόβα του «Μες Στην Καλή Χαρά» και ενώ η ομάδα της εκπομπής δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί αφού η συμμετοχή της Κατερίνας Ζαρίφη δεν έχει «κλειδώσει».
Μα, καλά, πώς είναι δυνατόν να βλέπουμε Ναταλία Γερμανού στο καθημερινό 10:00 - 13:00, όταν ο «Καφές με την Ελένη» μετακόμισε και η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε χωρίς δουλειά λόγω των περικοπών στον Alpha;
Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», οι ιθύνοντες της Κάντζας φαίνεται πως σκοπεύουν να ανακατέψουν την τηλεοπτική τράπουλα με την μετακίνηση της Ναταλίας, που θα γίνει αφού θα έχουν ξεκινήσει τα πρωινά των υπόλοιπων καναλιών και ο ανταγωνισμός θα είναι γνωστός. Άλλωστε, το «Μες Στην Καλή Χαρά» είναι μία εκπομπή με συγκεκριμένο, χαμηλό budget και καλή πορεία στην AGB... Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai