Νικήτρια στα βραβεία MTV VMA η κοιλιά της Beyonce

Σε μεγάλη νικήτρια των φετινών βραβείων MTV αναδείχτηκε η Beyonce καθώς η φουσκωμένη κοιλιά της έκλεψε για τα καλά την παράσταση. Η 29χρονη σταρ...ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της κατά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, λίγο πριν από την έναρξη του event. Χωρίς πολλά λόγια και φορώντας μια μακριά πορτοκαλί τουαλέτα Lanvin, χάιδεψε την εμφανή πλέον κοιλιά της και είπε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους «σας έχω μια έκπληξη». 
Λίγο αργότερα, καταφτάνοντας στη σκηνή ντυμένη με μαύρο παντελόνι και σακάκι με στρας του οίκου Dolce & Gabbana, προλόγισε το κομμάτι που θα τραγουδούσε με τίτλο «Love on top» λέγοντας «θέλω όλοι σας να νιώσετε την αγάπη που μεγαλώνει μέσα μου». 
Μετά την εκπληκτική της ερμηνεία που ξεσήκωσε ολόκληρο το στάδιο και ενώ ο κόσμος χειροκροτούσε όρθιος, η Μπιγιονσέ άνοιξε το σακάκι της και χάιδεψε την κοιλιά της. Η κάμερα στράφηκε τότε στον ευτυχή σύζυγο και μέλλοντα πατέρα Jay-Z, ο οποίος δεχόταν όλο περηφάνια τα συγχαρητήρια του Κάνι Γουέστ.
Στο διαγωνιστικό μέρος, η Lady Gaga απέσπασε για το «Born this way» τα βραβείο καλύτερου γυναικείου video clip και καλύτερου video clip με μήνυμα, ενώ η Κέιτι Πέρι την ξεπέρασε κόβοντας το νήμα με συνολικά τρία αγαλματίδια, συμπεριλαμβανομένου του σημαντικότερου βραβείου της βραδιάς -για το «Fireworks»- που αναδείχτηκε καλύτερο video clip της χρονιάς. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεχώρισε στην κατηγορία του καλύτερου ποπ video clip για το κομμάτι «Till the world ends», τη στιγμή που το «Rolling in the deep» της Αντέλ απέσπασε τα βραβεία σκηνοθεσίας, μοντάζ και φωτογραφίας. 
Η Μπιγιονσέ περιορίστηκε στο βραβείο καλύτερης χορογραφίας για το video clip του «Run the World (Girls)» και ο Τζάστιν Μπίμπερ κέρδισε το βραβείο καλύτερου αντρικού video clip για το «U Smile». Στη ροκ κατηγορία ξεχώρισε το «Walk» των Foo Fighters και στη χιπ χοπ το «Super Bass» της Νίκι Μινάζ. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai