«Καπέλο» σε Τατιάνα Στεφανίδου και Ελεονώρα Μελέτη μπαίνει η Χριστίνα Λαμπίρη! Η «Espresso» παρουσιάζει σήμερα το μέλλον της πιο παλιάς παρουσιάστριας του Star με τη μακροβιότερη εκπομπή στο κανάλι. Στο νέο οργανόγραμμα...του τηλεοπτικού σταθμού της Κηφισιάς η παρουσιάστρια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αναλαμβάνει διευρυμένα καθήκοντα, αφού όπως την ενημέρωσαν τηλεφωνικώς, για τη νέα σεζόν θα έχει την ευθύνη όλων των ενημερωτικών εκπομπών! 
Τι σημαίνει αυτό; Οτι θα βρίσκεται σε καθημερινή συνεργασία και στο ίδιο τραπέζι τόσο με την Ελεονώρα όσο και με την Τατιάνα για την «Πρωινή Μελέτη» και το «Αξίζει να το ζεις», αντίστοιχα - με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αφού στο παρελθόν έχουν ακουστεί πάρα πολλά για τις σχέσεις των τριών δυνατών χαρτιών του καναλιού. 
Μία πρόταση-έκπληξη περίμενε τη Χριστίνα Λαμπίρη στις διακοπές της. Πρόταση που διαφωτίζει πλήρως το μέλλον της πιο παλιάς παρουσιάστριας του Star και πάει κόντρα στα σενάρια των τελευταίων ημερών που την ήθελαν να αποχωρεί από το κανάλι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», ο σταθμός της Κηφισιάς προτείνει στη Λαμπίρη τη θέση της υπεύθυνης όλων των ενημερωτικών εκπομπών. 
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πλέον η παρουσιάστρια έχει διευρυμένα καθήκοντα, ενώ ουσιαστικά θα έχει το κουμάντο και στις εκπομπές «Πρωινή Μελέτη» και «Αξίζει να το Ζεις». Αυτή η συνεργασία και οι συζητήσεις στο ίδιο τραπέζι αναμένονται με μεγάλη ανυπομονησία. Αλλωστε, στο παρελθόν πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τα τρία «δυνατά χαρτιά» του Star, τη Χριστίνα Λαμπίρη, την Ελεονώρα Μελέτη και την Τατιάνα Στεφανίδου, να μην ήταν αυτό που λέμε… κολλητές φίλες. 
Η προαγωγή που πήρε η Λαμπίρη ήταν τα καλά νέα για εκείνη. Τα άσχημα είναι ότι το «Super Star» ολοκληρώνει την εννιάχρονη τηλεοππτική του διαδρομή και τη θέση του παίρνει μια καθ’ όλα ολοκαίνουργια εκπομπή. 
Τα μαντάτα στη Χριστίνα Λαμπίρη για το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι του Star έφτασαν ενώ ήδη βρισκόταν σε διακοπές. Μόλις είχε επιστρέψει από την Ισπανία με τον σύζυγό της και είχαν αναχωρήσει για τουρ στα ελληνικά νησιά. Κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται έχει ενοχλήσει την παρουσιάστρια, αν και σε πρώτη ανάγνωση -και όπως τη διαβεβαίωσαν- τα νέα καθήκοντά της μεταφράζονται σε αναβάθμισή της στο κανάλι. 
Εδώ και μέρες η παρουσιάστρια γνωρίζει τις προθέσεις, αλλά και τις προχωρημένες συζητήσεις του καναλιού. Είναι εξαρχής ξεκάθαρη η θέση των στελεχών ότι για τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού αναζητούν κάτι πιο άφθαρτο και νεανικό. Αυτό το κανάλι το βρήκε στο πρόσωπο της Νικολέτας Ράλλη, προερχόμενης από το MAD. Ηδη το διάστημα που η παρουσιάστρια βρισκόταν σε διακοπές η Νικολέττα περνούσε από επανωτά δοκιμαστικά και οι επιτελείς προχωρούσαν στη στελέχωση της εκπομπής. Στο πλευρό της, όπως πρώτη αποκάλυψε η «Εspresso», θα βρίσκονται οι Γιάννης Σπαλιάρας, Στάθης Παπούλιας, η αρχισυντάκτρια του «Super Star» Φραντζέσκα Σαββοργινάκη και δύο ακόμα νέα πρόσωπα που αναζητούνται.
Ολο αυτό το διάστημα η Χριστίνα Λαμπίρη τηρεί σιγήν ιχθύος. Δεν απαντά στα κινητά της και αρνείται πεισματικά να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στο κανάλι της. Αν και έχει αποδεχτεί τα νέα της καθήκοντα, πληροφορίες τη φέρουν να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη για το ότι βρέθηκε προ τετελεσμένου γεγονότος. Αναμφισβήτητα, είναι ένα από τα «γερά χαρτιά» του καναλιού, το έχει στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις όλα αυτά τα χρόνια και θα περίμενε μια άλλη αντιμετώπιση. Ακόμα και μέσα στο κανάλι συνάδελφοί της περιμένουν πώς και πώς την έλευσή της, από Δευτέρα, προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις της.
Ωστόσο, παρά τις όποιες αντιδράσεις της, οι επιτελείς του σταθμού θεωρούν κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι η παρουσιάστρια θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο δυναμικό τους και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αλλωστε, η Χριστίνα έχει συμβόλαιο με το κανάλι μέχρι το 2013 και οψιόν για αλλά δύο χρόνια. 
«Δεν ξέρω, όμως, σε ποιες συνθήκες θα είναι πια η συνεργασία», όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πριν από δύο μήνες στο «Down Town» η παρουσιάστρια. Συνέντευξη που -απ’ ό,τι αποδεικνύεται- είναι προφητική. Τότε μάλιστα η Χριστίνα δήλωνε: «Η αγωνία μου είναι να μη μείνω χωρίς δουλειά, όχι να μη βγω στην τηλεόραση». 
Οσο για το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποια στιγμή πίσω από τους τηλεοπτικούς προβολείς, στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει: «Είναι ένα ισχυρό, ένα εθιστικό πράγμα η τηλεόραση. Αλλά όλα έχουν ένα τέλος. Τι να κάνουμε;»
Αν η Χριστίνα Λαμπίρη δεχτεί τις νέες της αρμοδιότητες (προορίζεται στην ουσία για τη θέση της Μάρθας Λογοθέτου, που αναλαμβάνει με τη σειρά της διευθύντρια παραγωγής μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Φλωριώτη), τότε η πρώην παρουσιάστρια του «Super Star» θα έχει την ευθύνη των εκπομπών της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ελεονώρας Μελέτη, που ανήκουν στον ενημερωτικό τομέα. 
Η Χριστίνα θα βρίσκεται σε καθημερινή συνεργασία με τις δύο παρουσιάστριες και τους αρχισυντάκτες τους, με άποψη στη θεματολογία των εκπομπών τους. 
Παράλληλα, μέσα στις νέες υποχρεώσεις της Χριστίνας είναι και η παρουσίαση δελτίου ειδήσεων ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα. Τα υπόλοιπα τρία θα παρουσιάζουν η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Τσαγκά και ο Παναγιώτης Στάθης. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai