Μπακοδήμου - Καμπούρη: Καινούργια "κόντρα";

Ένα σχόλιο που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, μέσω τoυ προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, στάθηκε η αφορμή...για να ξεσπάσει μια καινούργια «κόντρα» ανάμεσα στην ίδια και τη Δέσποινα Καμπούρη.
Η Δέσποινα Καμπούρη, που χρησιμοποιεί το Twitter σε καθημερινή βάση για να επικοινωνεί με τους θαυμαστές και τους φίλους της, πολλές φορές αναδημοσιεύει τα σχόλια που της απευθύνουν εκείνοι.
Βλέποντας κάποια από τα σχόλια αυτά η Μαρία Μπακοδήμου, έγραψε αμέσως: «(@mariabacodimou) Έχει καταλάβει κανείς γιατί κάποιοι κάνουν retweet τα tweets άλλων που τους λένε πόσο θεοί, ταλαντούχοι και γαμάτοι είναι; Δεν ντρέπονται; (…) Aχ, σας παρακαλώ, μου λείπουν άλλα 15 αποθεωτικά tweets. Και μετά θα ρίξω κάτι βλάχικα κομπλεξικά retweets σαν χαλάζι».
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ το σχόλιο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την 29χρονη παρουσιάστρια, η ίδια έστειλε την απάντησή της λέγοντας:
«(@dkampouri) Υπάρχει πιο τραγική συμπεριφορά από το να κράζεις κάποιον που ξέρεις προσωπικά μέσω Twitter; Αυτό είναι “βλαχιά” και “κόμπλεξ”..» είπε και λίγα λεπτά μετά πρόσθεσε: «Τόλμησες να κάνεις retweet κάποιο καλό σχόλιο που σου έκαναν για να προωθήσεις το blog σου; Τότε είσαι βλάχος και κομπλεξικός».
Οι φίλοι και οι θαυμαστές της, όπως ήταν φυσικό, έσπευσαν να της συμπαρασταθούν: «Έχεις ένα τόοοοσο όμορφο πλάσμα για να ασχοληθείς, που το ποιος σε κράζει ή όχι είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί!» της σχολίασε χαρακτηριστικά μία από τις followers της. Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai