Βιβλίο η ζωή του Στιβ Τζομπς

Ο ιδιοφυής Στιβ Τζομπς, ο οποίος άλλαξε την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων με τις καινοτομίες του, έδωσε...το «ok» για να κυκλοφορήσει η έκδοση της επίσημης βιογραφίας του, η οποία μάλιστα πρόκειται να κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 21 Νοεμβρίου από τις εκδόσεις «Ψυχογιός».
Το πρώην αφεντικό της Apple, απέφευγε συστηματικά την δημοσιότητα, όμως το τελευταίο διάστημα ένιωσε την ανάγκη να αφηγηθεί την ιστορία του και παραχώρησε μια σειρά συνεντεύξεων στον Γουόλτερ Ισάακσον, προκειμένου να συντάξει την βιογραφία του.
Ο συγγραφέας αποκαλύπτει στους αναγνώστες την πολυτάραχη ζωή και την συναρπαστική προσωπικότητα ενός εμπνευσμένου και αποφασιστικού ανθρώπου, ο οποίος έφερε επανάσταση σε έξι τομείς της βιομηχανίας: προσωπικοί υπολογιστές, κινούμενα σχέδια, μουσική, τηλέφωνα, ψηφιακές εκδόσεις και tablet computing.
Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν για τον ίδιο και οι «ανεπίσημες βιογραφίες». Στις 2006 είχε μεταφραστεί στα ελληνικά το αντίστοιχο βιβλίο του Γιανγκ. Σ. Τζέφρι «iCon Στιβ Τζομπς» (εκδ. Ωκεανίδα) περιγράφοντας την άνοδό του από τα νεανικά του χρόνια, όταν ήταν ακόμη ένας περιθωριακός κομπιουτεράς του Γυμνασίου, μέχρι την απόλυτη εδραίωσή του στην Apple. H πορεία του δεν ήταν πάντα εύκολη και υπήρχαν και εποχές που λίγο έλειψε να γκρεμιστεί στην ίδια του την εταιρεία. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai