Τροχαίο για τον Νότη Σφακιανάκη στην Κω

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Νότης Σφακιανάκης κατά την διάρκεια των διακοπών του: το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο την ώρα που...ο τραγουδιστής έκανε βόλτες στην Κω, χωρίς ευτυχώς να πάθει το παραμικρό.
Όπως αναφέρει η «Espresso», ο Νότης βρίσκεται οικογενειακώς στην γενέτειρά του εδώ και περίπου ένα μήνα. Εξάλλου, κάθε καλοκαίρι συνηθίζει να πηγαίνει στο νησί, προκειμένου να ξεκουραστεί, αλλά και να δει από κοντά τους συγγενείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Σε μία από τις καθημερινές βόλτες, το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του και η οικογένεια λαχτάρησε! Ευτυχώς, ουδείς έπαθε το παραμικρό.
Το ατύχημα του Νότη έγινε γνωστό αμέσως σε ολόκληρη την Κω και το τηλέφωνό του άρχισε να χτυπά από φίλους και συγγενείς που ανησύχησαν και τους οποίους ο τραγουδιστής διαβεβαίωσε πως όλοι ήταν καλά.
Με γεμάτες μπαταρίες, ο Νότης θα επιστρέψει στην Αθήνα για πρόβες τις προσεχείς ημέρες, καθώς -όπως έχει ήδη γράψει το star.gr- περί τα μέσα Οκτώβρη θα ξεκινήσει εμφανίσεις σε γνωστό μαγαζί επί της Ιεράς Οδού, έχοντας στο πλευρό του την Αγγελική Ηλιάδη. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai