Άγριο θρίλερ με την εξαφάνιση της Δέσποινας Τσαπρούνη

Ενα ανατριχιαστικό θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες με την εξαφάνιση της αδερφής μπασκετμπολίστα. Ο λόγος για τη 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη, αδερφή του άσου του Ηλυσιακού Κώστα, η οποία χάθηκε...μυστηριωδώς το βράδυ της 24ης Αυγούστου και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με την οικογένειά της, που ζει ένα μεγάλο δράμα. Πλέον οι δικοί της άνθρωποι περιμένουν με αγωνία στο σπίτι τους, στα Καμίνια, να δοθεί ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση και να σφίξουν ξανά στην αγκαλιά τους τη δική τους Δέσποινα. 
Μιλώντας στην «Espresso» ο πατέρας της αγνοούμενης κοπέλας, Γιάννης Τσαπρούνης δηλώνει ότι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η Δέσποινα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Κάνει, δε, έκκληση προς την ίδια να επιστρέψει πίσω στους ανθρώπους που την αγαπούν και να βάλει τέλος στο μαρτύριο που βιώνει η οικογένειά της.
«Δέσποινα, γύρνα πίσω! Οτιδήποτε και αν έχει συμβεί, θα είμαστε μαζί σου! Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεις, θα σταθούμε δίπλα σου» δηλώνει με πόνο ψυχής ο κ. Τσαπρούνης, που μας ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της κόρης του δεν έχουν αποδώσει καρπούς. 
«Η Δέσποινα έφυγε από το σπίτι το βράδυ της 24ης Αυγούστου χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό», μας λέει ο ίδιος την ώρα που τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του. «Πραγματικά, όλες αυτές τις μέρες ζούμε ένα δράμα. Προσπαθώ να σκεφτώ τι μπορεί να οδήγησε στην εξαφάνισή της και δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Μόλις είχαμε επιστρέψει από καλοκαιρινές διακοπές και όλα ήταν φυσιολογικά. Ούτε είχαμε τσακωθεί ούτε είχε συμβεί κάτι άλλο στο σπίτι μας. Αν είχε συμβεί κάτι, πιστεύω ότι θα το γνωρίζαμε. Ομως, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Αμέσως μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι η Δέσποινα είχε φύγει από το σπίτι, πήγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα στα Καμίνια και δηλώσαμε την εξαφάνισή της. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη».
Παρά την τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας, της οργάνωσης του «Χαμόγελου του παιδιού», των συγγενών, αλλά και των δεκάδων φίλων της νεαρής κοπέλας (που από την πρώτη στιγμή κατέκλυσαν το Διαδίκτυο με σχετικές αναρτήσεις και φωτογραφίες ζητώντας πληροφορίες και στοιχεία που ενδέχεται να οδηγήσουν στα ίχνη της), οι έρευνες για τον εντοπισμό της αδερφής του μπασκετμπολίστα του Ηλυσιακού εξακολουθούν να παραμένουν στο σκοτάδι, παρατείνοντας τον Γολγοθά των δικών της ανθρώπων που αγωνιούν για την τύχη της. 
«Μέχρι στιγμής έχουμε έρθει σε επικοινωνία με δεκάδες άτομα που έμαθαν για την εξαφάνιση της Δέσποινας και μας πήραν τηλέφωνο για να μας πουν ότι την έχουν δει», λέει ο κ. Τσαπρούνης και συνεχίζει: «Ωστόσο, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν ήταν αξιόλογη. Δικοί μας άνθρωποι βρίσκονται νύχτα μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή μήπως δουν, μάθουν ή διαβάσουν κάτι σχετικό που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, αλλά δυστυχώς όλες οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά και να επιστρέψει ξανά κοντά μας, στο σπίτι μας». 
Το «Χαμόγελο του παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για την εξαφάνιση της 14χρονης με την οποία ζητεί από οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με την αστυνομία, με την ίδια την οργάνωση ή με την ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, στον αριθμό 116000. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, το ύψος της είναι 1,72 μέτρα και έχει βάρος 56 κιλά, ενώ τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σκισμένο παντελόνι και γκρι μακό μπλουζάκι, είχε μαζί της μια σχολική τσάντα χρώματος μοβ ανοιχτό και φορούσε φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια. 
Παράλληλα, η είδηση της εξαφάνισης της νεαρής κοπέλας έχει προκαλέσει σάλο στο Διαδίκτυο, ενώ σχετικά group έχουν δημιουργηθεί και στο Facebook. Συγκεκριμένα, όποιος έχει σημαντικά στοιχεία που αφορούν τη 14χρονη αγνοούμενη μπορεί να επισκεφτεί τα group «Δέσποινα Τσαπρούνη 14 ετών αγνοείται SOS» και «Αγνοείται η Δέσποινα Τσαπρούνη».Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai