Μίκης Θεοδωράκης: Συναυλία για τη συμπλήρωση των 86 χρόνων του με Παπουτσάκη και Πετράκη

Το Βραχάτι γιορτάζει τον Μίκη του! Ο τόπος κατοικίας του, που αποτελεί και το ορμητήριο του Μίκη Θεοδωράκητα τελευταία χρόνια, τον τιμά...για τη συμπλήρωση των 86 χρόνων του με μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 30 Ιουλίου. Στο πλευρό του Μίκη, του πανελληνίου και της οικουμένης, θα βρεθούν δύο ηθοποιοί που «φλερτάρουν» με το τραγούδι: ο Παναγιώτης Πετράκης και η Κατερίνα Παπουτσάκη.
Οι δύο ηθοποιοί έχουν ξανασυνεργαστεί με τον Μίκη. Ο Παναγιώτης Πετράκης δεν έκρυψε τη χαρά του: «Χαίρομαι τόσο πολύ γι’ αυτή τη συναυλία. Και πέρυσι συμμετείχα σε δέκα συναυλίες του και στις δύο μάλιστα ήταν και ο ίδιος επί σκηνής. Μοναδική εμπειρία». Κατά τον Παναγιώτη, η συγκεκριμένη συναυλία έρχεται σε μια εποχή που το έργο του Μίκη Θεοδωράκη είναι πιο επίκαιρο από ποτέ: «Ζούμε δύσκολες εποχές. Ο Μίκης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αφυπνίσει τον κόσμο και να τον ξεκολλήσει από τον καναπέ του». Ο Παναγιώτης δεν εξαίρει μόνο το έργο του Θεοδωράκη, αλλά και τον χαρακτήρα του: «Είναι γλυκύτατος, με οξυδέρκεια και απίστευτη μνήμη. Ένας δοτικός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Όλο το μεγαλείο του βρίσκεται στην απλότητα του» δήλωσε ο ηθοποιός στην Espresso.
Στη συναυλία θα συμμετάσχουν επίσης η μεγάλη ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου και η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».
Ο Μίκης γεννήθηκε στη Χίο από πατέρα Κρητικό και μητέρα Σμυρνιά. Τραγούδια αγαπημένα, από την υπέροχη και απύθμενη δεξαμενή της πολύτιμης και ανυπολόγιστης προσφοράς του, φορτισμένα με μνήμες, θα… απλωθούν σε όλο το Βραχάτι. Gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai