Οσκαρικές τουαλέτες και καπέλα - υπερβολή στον πριγκιπικό γάμο

Οσκαρικές ενδυματολογικές επιλογές, χρυσαφικά και διαμαντικά, αλλά και καπέλα που έκλεψαν τις εντυπώσεις είχε το κόκκινο χαλί του πριγκιπικού γάμου, με τις κυρίες...
να συναγωνίζονται για το ποιά θα κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση... Ατύχησαν όλες, πάντως, αφού η νύφη έκανε την απόλυτη έκπληξη με Alexander McQueen δημιουργία!

Ξεκινάμε από την Ελισάβετ και το καναρινί συνολάκι δια χειρός Angela Kelly, που είχε και ασορτί καπέλο με λουλουδικό στο γείσο. Μέσα έπεσαν τα στοιχήματα για το ντύσιμο της μεγαλειοτάτης, που έχει το κίτρινο μεταξύ των αγαπημένων της χρωμάτων.


Και από την γιαγιά στην... συμπεθέρα, με την Carole Middleton να επιλέγει ένα γαλάζιο μεταξωτό φόρεμα του οίκου Catherine Walker, του αγαπημένου της πριγκίπισσας Diana και καπέλο της Βρετανίδας σχεδιάστριας Jane Corbett. Αυτό, πάντως, που έμεινε από την εμφάνισή της ήταν το ύφος «τα κατάφερα» - λίγο το έχεις να παίρνει η κόρη σου πρίγκιπα;

Prince+Charles in Guests Arrive at the Royal Wedding 2

Στα λευκά - σαμπανί η Camilla, που έκανε τρελή αντίθεση με την στολή του ναυάρχου που έβαλε ο Κάρολος. Η δούκισσα της Κορνουάλλης ράφτηκε δια χειρός Anna Valentine, ενώ το καπελάκι ήταν Philip Treacy και τα παπούτσια Jimmy Choo. By the way, δημιουργία Valentine έβαλε η Camilla και στον γάμο της με τον Κάρολο, το 2005.

Samantha Cameron British Prime Minister David Cameron and wife Samantha Cameron arrive in Westminster Abbey ahead of the Royal Wedding of Prince William to Catherine Middleton at Westminster Abbey on April 29, 2011 in London, England. The marriage of the second in line to the British throne is to be led by the Archbishop of Canterbury and will be attended by 1900 guests, including foreign Royal family members and heads of state. Thousands of well-wishers from around the world have also flocked to London to witness the spectacle and pageantry of the Royal Wedding.

Απλή, λιτή και απέριττη η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού, Samantha Cameron, που έβαλε στενό τιρκουάζ φόρεμα του οίκου Burberry και, αντί για καπέλο, ένα φανταζί τσιμπιδάκι. Αυτό το πορτοκαλί ζακετάκι να μην κρατούσε, μια χαρά θα ήταν!


Πιο... φλαμένκο, πάντως, ήταν η γυναίκα του αναπληρωτή πρωθυπουργού, Miriam Gonzalez Durantez, που ακολούθησε το πρωτόκολλο με κατακόκκινη καπελαδούρα, χωρίς να ξεχάσει τις ισπανικές της ρίζες.


Δημιουργία από την κολεξιόν της έβαλε η Victoria Beckham, που εμφανίστηκε με σκούρο μπλε ριχτό φόρεμα για να κρύψει την εγκυμοσύνη της, παπούτσια Christian Louboutin και καπέλο Philip Treacy που έφτανε μέχρι ανάμεσα στα φρύδια. Πάντως, περιμέναμε πιο... υπερπαραγωγή καπέλο για την Victoria, που σε τόσο απλά πράγματα δεν μας έχει συνηθίσει.
Δίπλα της ο σύζυγος, David, με Ralph Lauren κουστουμάκι και το παράσημο που του έχει απονείμει η Ελισάβετ στο πέτο!





Με Valentino εκρού φορεματάκι, γάντια Cornelia James και καπέλο που κάτι θύμιζε από... κέρατα εμφανίστηκε η 23χρονη ξαδέρφη του γαμπρού, πριγκίπισσα Βεατρίκη, ενώ η αδερφή της, Ευγενία, προτίμησε κάτι σε μπλε δια χειρός Vivienne Westwood.

Olivia Hunt Olivia Hunt - a former girlfirend of Prince William - attends the wedding of Harry Meade and Rosie Bradford in the English countryside - also attended by Prince William and Kate Middleton. International eventer Meade wed Rosie Bradford at the Northleach Parish Church of St Peter and St Paul, Gloucestershire. Meade has been friends with Prince's Harry and William since they were children. In January of 2005 Prince Harry was famously photographed at Harry Meades' fancy dress birthday party in a Nazi uniform. Prince Harry did not attend the wedding.

Με Alberta Ferretti εμφανίστηκε η κοπελιά του πρίγκιπα Harry, Chelsy Davy, ενώ η πρώην αγαπημένη του William, Olivia Hunt, προτίμησε τον οίκο Gucci.

Πάντως, αυτό που θα συζητάνε τα γαλαζοαίματα πηγαδάκια μέχρι το καλοκαίρι θα είναι τα καπέλα των καλεσμένων. Μέχρι και... με δορυφορικά πιάτα έμοιαζαν ορισμένα, με τον Ιρλανδό σχεδιαστή Philip Treacy να «υπογράφει» τα περισσότερα! Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai