Ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά, όμως ξηλώθηκε το παντελόνι του, το πάτησε και έπεσε!


Ο Κώστας Μαρτάκης που εμφανίστηκε με look αλά Elvis Presley, «τα έδωσε όλα» στα πρώτα δευτερόλεπτα του χορευτικού του, ωστόσο το απρόοπτο που είχε με το ρούχο του, του στέρησε μια καλή βαθμολογία.



Την στιγμή που χόρευε – και μάλιστα πολύ καλά, μια και ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν και η μητέρα του την οποία ήθελε να εντυπωσιάσει – ο τραγουδιστής προσγειώθηκε στο πάτωμα. Ωστόσο, δεν πτοήθηκε καθόλου, σηκώθηκε και συνέχισε το νούμερό του.

Το περιστατικό μάλιστα προκάλεσε μικρο-ένταση ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ιδίως τον Γιάννη Λάτσιο. Ο τελευταίος μάλιστα πέταξε «καρφί» που η Ζέτα έπιασε στον αέρα, ωστόσο ακόμη ψάχνουμε να βρούμε για ποιον πήγαινε. «Έπεσε, αλλά σε δευτερόλεπτα, σηκώθηκε και συνέχισε το νούμερό του. Kκαι στο κάτω κάτω τί παραπάνω να περιμένουμε από έναν άνθρωπο που δεν είναι επαγγελματίας χορευτής;» , είπε η Ζέτα απευθυνόμενη στον διευθυντή προγράμματος», που πήρε την αφορμή και απάντησε με νόημα: «Εγώ δεν βλέπω τις πρόβες, ούτε ψάχνω ελαφρυντικά γιατί φοβάμαι να έχω γνώμη».

Αυτό πάλι τι ήταν και για ποιον πήγαινε; Κανείς δεν κατάλαβε. Είναι γγνωστό πάντως ότι η ίδια η παρουσιάστρια του σοου μιλά με τα καλύτερα λόγια στους παίκτες που διαγωνίζονται, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που εκείνοι αντιμετωπίζουν και δεδομένου ότι δεν έχουν επαγγελματική σχέση με τον χορό. Λέτε να εννοούσε την ίδια την Ζέτα ο κος Λάτσιος;

Ωστόσο, παρά την πρώτη κόντρα Λάτσιου-Μακρυπούλια και τις μέτριες κριτικές που έλαβε μετά το πέσιμο, ο Κώστας Μαρτάκης παρέμεινε στο σόου, υποσχόμενος να κάνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

Δείτε την στιγμή που σωριάστηκε στο έδαφος…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai