Καταγγελίες για κακομεταχείριση στο Next Top Model

«Μας άφηναν νηστικές, μας μετέφεραν στριμωγμένες και η επιτροπή μας έριχνε το δούλεμα του αιώνα». Με αυτά τα λόγια καταγγέλλει...
η Ειρήνη την μεταχείριση που δέχτηκε εκείνη αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια όσο καιρό βρισκόταν κλεισμένες στο σπίτι των ριαλιτομοντέλων.
«Ήταν όρος το κούρεμα και το βάψιμο. Όταν ξεκινήσαμε, είχε δοθεί σε όλες μας η σαφέστατη εντολή ότι όποια δεν το κάνει, φεύγει από το παιχνίδι. Άρα ό,τι κάναμε ήταν εξαναγκαστικό. Κανένα κορίτσι δεν θα έλεγε όχι και δεν θα χαλούσε την καριέρα του για ένα κόψιμο μαλλιού ή ένα βάψιμο». Σαν να μην έφτανε αυτό όπως είπε στην κάμερα του “Super Star”, «μας άφηναν νηστικές, και όταν μας έφερναν φαγητό, αφού έβαζε ο θεός το χέρι του, παρήγγειλαν απ΄έξω σουβλάκια και κεμπάμπ». Και συνεχίζει: «Άμα είχαμε τύχη, τρώγαμε και δυο φορές την ημέρα. Ότι και να μας έφερναν το τρώγαμε, γιατί είχαμε πρόβλημα με το φαγητό. Δεν τρώγαμε και συχνά. Ότι μας έφερναν το καταβροχθίζαμε». Εκτός από την έλλειψη φαγητού όπως καταγγέλει το νεαρό μοντέλο, είχαν και πρόβλημα με τη μεταφορά τους: «ήμασταν στριμωγμένες 20 κοπέλες σε βαν 12 θέσεων. Όλοι οι καλοί χωράγανε. Ήμασταν η μια πάνω στην άλλη σαν σαρδέλες και είχαμε και ένα σωρό ανάγκες που δεν μπορούσαμε να τις ικανοποιήσουμε. Πεινάγαμε, θέλαμε να πάμε τουαλέτα». Όσο για την κριτική επιτροπή; Την κατηγορεί για το ψέμα του αιώνα, αφού όπως λέει «μας δούλευαν κανονικά». Σύμφωνα πάντα με την Ειρήνη, «κάποια πράγματα έγιναν για να κάνουμε νούμερα», ενώ όπως λέει, «συνειδητοποίησα ότι στην εκπομπή ήμασταν τα πιόνια και ο τελευταίος κρίκος». Δείτε τι κατήγγειλε το νεαρό μοντέλο στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai