Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν περνάει τις αλκυονίδες μέρες στο STAR, αφού έχει χάσει πάνω από τη μισή τηλεθέαση που είχε στο Μαρούσι, αλλά...η εμπειρία της στον χώρο απαγορεύει στον οποιονδήποτε να την ξεγράψει. Για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, την ίδια την τηλεόραση αλλά και για διάφορα πρόσωπα των ημερών μίλησε στο περιοδικό «Celebrity» η γνωστή παρουσιάστρια και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 ήταν απόφαση του Γιάννη Λάτσιου.

Για τη μετάβαση από τον ΑΝΤ1 στο STAR: «Δύσκολη. Μια μετάβαση είναι εύκολη όταν είναι προετοιμασμένη, οργανωμένη, κάτω από ώριμη σκέψη και ξεκάθαρη επιλογή. Στη δική μου περίπτωση, που έγινε ξαφνικά μες στο κατακαλόκαιρο που όλοι έλειπαν, προκάλεσε αναταραχή, γιατί έπρεπε να επιστρέψουν άνθρωποι από τις διακοπές τους, να τις αναβάλουν ή να τις καθυστερήσουν, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε τη νέα εκπομπή».

Για όσα την ενοχλούν στην ελληνική τηλεόραση: «Η ανακύκλωση. Είναι πολύ δύσκολο και επώδυνο να παράγεις νέο προϊόν, το οποίο στη συνέχεια οι εκπομπές αναπαράγουν για να το σχολιάσουν. Ομολογώ πως το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να λέω έτσι εύκολα ότι με ενοχλεί. Με πειράζει, όμως, σαν τηλεθεατή, γιατί πλέον βρίσκεται σε όλα τα προγράμματα. Κάποτε, όταν το κάναμε αυτό, θεωρούμασταν περιθωριακοί. Ήμασταν τότε σε ένα μικρό ακόμη κανάλι, το ALTER, και απλώς κάναμε μια αναπαραγωγή που είχε άποψη. Τώρα γίνεται ασταμάτητα και αισθάνομαι πως ο τηλεθεατής δεν το αντέχει άλλο».

Για τον Γιάννη Λάτσιο: «Είναι δύσκολο να απαντήσω για τον άνθρωπο που εισηγήθηκε να σταματήσει η εκπομπή μου».

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να δω τα μάτια της να χαμογελούν ξανά. Έχει χαθεί η λάμψη από τα μάτια της. Μου λείπει αυτό από την Ελένη. Ήμουν επί σειρά ετών φανατική θαυμάστρια της. Μου έβγαζε μια χαρά, μια ηρεμία, μια μακαριότητα. Και αυτά τα “ρουφούσα” κάθε πρωί, γιατί τα χρειαζόμουν, για να συνεχίσω. Αισθάνομαι ότι, παρόλο που το παλεύει να δείξει ότι όλα είναι ίδια όπως παλιά, την προδίδουν τα μάτια της».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai