Κάποια στιγμή το καλοκαίρι, ένα γκρουπ 12 ανδρών, βγήκε από ένα πούλμαν στην παραλία του Atami, μιας παραθαλάσσιας πόλης,........νοτιοδυτικά του Τόκιο, προσπέρασε επιδεικτικά τις νεαρές γιαπωνέζες που ήταν topless κάτω από τον καυτό ήλιο, και με ένα iPhone ανά χείρας έτρεξαν ενθουσιασμένοι σε ένα σημείο... Ένα δισδιάστατο barcode που, χάρη στο λογισμικό “επαυξημένης πραγματικότητας” έφερνε στη ζωή το αντικείμενο του πόθου τους!



“Εδώ είναι λες και είμαστε επιτέλους μαζί. Λες και την αγκαλιάζω” λέει συγκινημένος ο 23χρονος Σου Γουατανάμπε, δείχνοντας τη φωτογραφία που έβγαλε με την Ρίνκο, την εικονική κοπέλα του, που βρίσκονται σε σχέση το τελευταίο διάστημα...

Η Ρίνκο μπορεί να είναι ένα ψηφιακό κατασκεύασμα, αλλά αν το πείτε αυτό στους εκατοντάδες χιλιάδες... συντρόφους της, θα είναι σα να σκάβετε το λάκκο σας! Γιατί η κοπέλα είναι η πιο δημοφιλής προσωπικότητα στο παιχνίδι Love Plus που έχει πάνω από 433.000 χρήστες.

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού λοιπόν συνεργάζονται πλέον με τον δήμαρχο της πόλης Atami, ο οποίος και έφτιαξε 13 ρομαντικές τοποθεσίες, όπου η Ρίνκο, η Μανακα και η Νενε περιμένουν τους “αγαπητικούς” τους με μαγιό.

Τα τοπικά μαγαζιά δεν μπορούσαν παρά να ακολουθήσουν, βγάζοντας πολλά, πουλώντας σουβενίρ του Love Plus αλλά και “δώρα” που μπορούν να κάνουν οι σύντοφοι στις εικονικές κοπέλες τους.

Μέχρι και ξενοδοχείο υπάρχει για τα “ζευγάρια”! Το ξενοδοχείο Ohnoya προσφέρει παραδοσιακά δωμάτια με δύο κρεβάτια φουτόν αλλά και μια ομάδα barcode που απεικονίζει την Ρίνκο με καλοκαιρινό κιμονό!

Γιατί όμως έχει πιάσει τέτοια φρενίτιδα τους γιαπωνέζους;

“Στα συμβατικά παιχνίδια, προσπαθείς να κάνεις την εικονική κοπέλα να σε ερωτευτεί και να σε αποδεχτεί ως φίλο” λέει ο εκπρόσωπος του Love Plus Κούνιο Ισιχάρα. “Αλλά στο δικό μας, το σενάριο ξεκινά έχοντας ως δεδομένο ότι είσαι ζευγάρι με την κοπέλα. Ο σκοπός είναι να δεις πόσο καλός μπορεί να είσαι μαζί της και αν μπορείς να την παντρευτείς!”.

Αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα μπορεί να γίνει πολύ κυκλοθυμική  όταν δεν της δίνεις πολύ σημασία, ή έχει ανασφάλειες...

Για την ιστορία, από τότε που ο δήμαρχος της Atami έκανε τη συμφωνία, πάνω από 2.000 άνθρωποι έχουν πάει διακοπές εκεί με το εικονικό έτερον τους ήμισυ ενώ πάνω από 200 έχουν μείνει στο ξενοδοχείο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai