Δάκρυα για τον Michael Jackson στα BET Awards

Μπορεί οικοδέσποινα να ήταν μια «βασίλισσα» και μεταξύ των βραβευθέντων να ήταν ένας «πρίγκιπας», όμως αυτός που έκλεψε την παράσταση στα φετινά BET Awards ήταν το κακό παιδί της r&b, Κρις Μπράουν, με το συγκινητικό αφιέρωμα που παρουσίασε για τον «βασιλιά της ποπ» Μάικλ Τζάκσον.
Η Αλίσια Κις, ο Τρέι Σονγκζ, ο Νίκι Μινάζ και ο κυρίαρχος των charts Ντρέικ, ήταν μεταξύ των μεγάλων νικητών των βραβείων r&b και ραπ μουσικής που διοργανώνει κάθε χρόνο το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο BET, ενώ ο Πρινς απέσπασε... το βραβείο συνολικής προσφοράς στον χώρο της μουσικής. «Πιστεύω πραγματικά ότι το μέλλον της μουσικής βρίσκεται σε καλά χέρια. 
Εχω δει τόσο ταλέντο εδώ πέρα σήμερα» δήλωσε ο «πρίγκιπας της funk rock» μουσικής και χαμογελώντας τους παρακάλεσε να μην κάνουν τα ίδια λάθη με εκείνον, ο οποίος, όπως παραδέχτηκε, ήταν πολύ ατίθασος στα νιάτα του. Το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς, το BET's Viewers Choice Awards απέσπασαν από κοινού η Ριάνα και ο Γιανγκ Τζίζι για το κομμάτι τους «Hard», λίγη ώρα αφότου ο πρώην αγαπημένος της Κρις Μπράουν έχασε τον έλεγχο των συναισθημάτων του κατά τη διάρκεια του αφιερώματος που έκανε στο είδωλό του Μάικλ Τζάκσον. 
Ο 21χρονος σταρ, αφού ερμήνευσε μοναδικά τα «Remember the Time», «Smooth Criminal» και «Billie Jean», επιχείρησε να τραγουδήσει και το «Man in the mirror». Μάταια όμως. Τα μάτια του γέμισαν δάκρυα και οι στίχοι έβγαιναν με δυσκολία από τα χείλη του, μέχρι που γονάτισε στη σκηνή, σχεδόν ανήμπορος να συνεχίσει, με το κοινό να προσπαθεί να γεμίσει τα κενά του κομματιού. 
Κάποια στιγμή το τραγούδι έφτασε στο τέλος του και ο Κρις Μπράουν κατέβηκε από τη σκηνή και συνέχισε να κλαίει στην αγκαλιά του Ζερμέν Τζάκσον. Το σόου, που φιλοξενήθηκε στο Shrine Auditorium στο Λος Αντζελες, παρουσίασε με το δικό της μοναδικό στιλ η ταλαντούχα κωμική ηθοποιός και ράπερ Κουίν Λατίφα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai