Το φιλί της Κάιλι Μινόγκ σε τραγουδίστρια

Πριν από πέντε χρόνια αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή της σε αυτό, εξαιτίας της προσβολής της από καρκίνο του στήθους. Φέτος η Κάιλι Μινόγκ επέστρεψε δυναμικά στην σκηνή του Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι, που γιόρτασε φέτος τα σαράντα χρόνια του.
Με μαύρο see-through κορμάκι που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία των θεατών, η Αυστραλιανή ποπ σταρ τραγούδησε το κομμάτι «Any Which Way» από το νέο της άλμπουμ, ενώ...
συνόδευσε και το συγκρότημα Scissors Sisters. Μάλιστα ξεσήκωσε το κοινό με το λεσβιακό φιλί που αντάλλαξε επί σκηνής με την τραγουδίστρια του γκρουπ Ανα Ματρόνικ.
Από τα highlights του τετραήμερου event που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Πίλτον της Βρετανίας ήταν και η συμμετοχή της εκρηκτικής Σακίρα. Η Κολομβιανή σταρ ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της «Hips don’t lie», «She Wolf» και «Whenever, wherever», και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με το αισθησιακό της λίκνισμα. Από το ρεπερτόριό της δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά και το «Waka Waka» («This time for Africa»), που αποτελεί το επίσημο τραγούδι του φετινού Μουντιάλ.
Οι Snoop Dog και Dizzee Rascal χάρισαν ένα ευχάριστο ραπ διάλειμμα στο κοινό του Γκλάστονμπερι, που φημίζεται κυρίως για την indie και ροκ μουσική του, ενώ οι Radiohead, που ψηφίστηκαν ως η καλύτερη συμμετοχή στο φεστιβάλ σε πρόσφατο γκάλοπ, επέλεξαν να εμφανιστούν σε μια μικρότερη σκηνή. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε και η επανεμφάνιση του βετεράνου ροκά Λου Ριντ με το συγκρότημα Gorillaz, το οποίο κλήθηκε να αντικαταστήσει τους U2 μετά το ατύχημα του Μπόνο. Το φετινό φεστιβάλ έκλεισε ο θρυλικός Στίβι Γουόντερ, ο οποίος ωστόσο είχε να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο ανταγωνιστή, τον αγώνα Αγγλία - Γερμανία που προβαλλόταν την ίδια στιγμή στις γιγαντοοθόνες του σταδίου. 
Σε ό,τι αφορά το dress code των θεατών, τα αδιάβροχα και οι γαλότσες αντικαταστάθηκαν φέτος από τα σορτς και τα μπικίνι, καθώς οι συνηθισμένες βροχοπτώσεις και η λάσπη έδωσαν τη θέση τους σε ένα ασυνήθιστο κύμα καύσωνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai